Iluzia optică din piața de legume. Ești un geniu dacă vezi ratonul în mai puțin de 15 secunde

eduard

Playtech Știri îți prezintă o nouă iluzie optică sub forma unei ilustrații ce prezintă o piață de legume. Poți să identifici locul în care se află ratonul, în mai puțin de 15 secunde? Specialiștii spun că, dacă reușești să o faci, te numeri printre persoanele care se bucură de un nivel IQ ridicat.

Cum acționează iluziile optice asupra creierului
Oamenii pot privi lucrurile sau imaginile în mod diferit, formând o percepție nouă în funcție de unghiul din care analizează. O iluzie optică este o imagine atrăgătoare, profund fascinantă, care schimbă forma unui obiect, a unui desen sau a unei persoane, provocând creierul la lucruri noi.

Există numeroase tipuri de iluzii optice, cum ar fi cele fizice, fiziologice și cognitive. Aceste iluzii optice fac, de asemenea, parte din domeniul psihanalizei, deoarece fac puțină lumină asupra modului în care oamenii ajungă să perceapă anumite lucruri.

În cât timp trebuie să rezolvi provocarea zilei de astăzi
Un astfel de exemplu este iluzia optică pe care ți-o vom prezenta în materialul de astăzi: o ilustrație inteligentă cu piața unor fermieri, în care se ascunde un raton. Accesează prima imagine din galeria foto, pentru a analiza cu atenție fiecare detaliu.

Atenție! Nu accesa a doua imagine, fiindcă în ea vei găsi răspunsul la problema ta. Setează, de asemenea, un cronometru la 15 secunde, acesta fiind intervalul de timp de care dispui pentru a desluși imaginea. Mai mulți oameni cumpără fructe și legume de la piața fermierilor.

Poți să identifici locul în care se ascunde ratonul?
Un bătrânel se uită la câțiva ardei grași roșii. Un bărbat a venit cu cei doi copii ai săi la piață. Au cumpărat câteva fructe și legume. Copiii poartă sacii cu fructe și legume. O vârstnică se uită la fructele proaspete. O doamnă vorbește cu fiica ei care vrea și ea să cumpere ceva de la magazin.

În tot acest tablou, există un detaliu pe care mulți nu reușesc să îl identifice, mai exact un animăluț, un raton. Ce trebuie să faci tu în cele 15 secunde pe care le ai la dispoziție este să găsești locul din ilustrație în care se ascunde ratonul.

Unde se află animalul din piață, de fapt
Aruncă o privire atentă la iluzia optică și încearcă să găsești ratonul ascuns în piața fermierilor. Dacă nu poți observa ratonul, atunci suntem aici pentru a te ajuta! Uită-te în partea stângă sus a imaginii. Ratonul se ascunde în magazin, în spatele fructelor, așa cum se arată în a doua imagine din galerie.

Iluziile optice oferă întotdeauna o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează creierul nostru. Combinațiile specifice de culoare, lumină și modele ne pot păcăli creierul să perceapă vizual ceva care nu există. Deci, ai reușit să găsești ratonul ascuns din această iluzie optică?

Lasă un comentariu