Ilinca Vandici, declarație despre a doua sarcină: „pentru mine nu e o veste bună”

0

Ilinca Vandici a avut o reacție vehementă și neașteptată când i s-a spus că este însărcinată. Prezentatoarea show-ului de televiziune Bravo, ai stil! Celebrities are un băiețel cu omul de afaceri Andrei Neacșu. Vedeta este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, iar acum a făcut declarația momentului cu privire la cea de-a doua sarcină.

Ce a spus Ilinca Vandici despre a doua sarcină

În cadrul emisiunii Bravo, ai Stil! Celebrities, a avut loc o discuție legată de o poveste inventată de Viviana Sposub. Medicul ginecolog și-ar fi dat seama că este însărcinată după chipul luminos pe care îl înfățișa. În acest context, Amna – și ea concurentă în aceeași emisiune, a spus că ea își dă seama întotdeauna când o femeie este însărcinată, pentru că pur și simplu simte asta.

Ea a spus că Ilinca pare că ar fi însărcinată, după chipul luminos și zâmbetul pe care îl afișează. La auzul acestor vorbe, Ilinca s-a încruntat și a avut o reacție vehementă:

Ilinca: Aoleu, nu este un subiect pe care să îl dezbatem. Mă băgați în niște filme de nu e cazul.

Amna: Nu îți mai dorești copii?

Ilinca: Nuuu, asta pentru mine nu este o veste bună, potoliți-vă!

Cu ce se ocupă soțul Ilincăi Vandici

Spre deosebire de Ilinca, ce este mereu în atenția reflectoarelor datorită job-ului său, soțul ei, Andrei Neacșu evită expunerea publică și este foarte discret. Andrei Neacșu activează în domeniul imobiliarelor și se mai știe despre el că a practicat și kickboxing-ul și este luptător MMA.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit în luna iunie a anului 2016 și au împreună un băiețel. Vedeta a declarat că Andrei o vâna de multă vreme prin oraș, dar că ea s-a lăsat foarte greu. El, însă, a știut de la bun început că ea va deveni soția lui și mama copilului său, ceea ce s-a și întâmplat destul de repede.

În patru luni am rămas însărcinată. În alte două luni m-a cerut de soție, după alte 10 luni am făcut nunta, a spus Ilinca în cadrul emisiunii „În oglindă” a lui Mihai Ghiță.

Ilinca a mai spus că aceasta a fost prima relație de la care nu a avut niciun fel de așteptare, dar care s-a dovedit a fi minunată. Vedeta este acum o soție și o mamă fericită, dar și o realizatoare tv de succes.