Îl Recunoști Pe Băiatul Din Imagine? Acum Este Cunoscut În Toată România

eduard

Timpul trece, ne schimbă și niciunul dintre noi nu scapă de acesta. În cazul unora își pune foarte frumos amprenta și îi transformă în cele mai bune variante pe care le pot avea. La fel și în cazul băiatului din imagine, care acum este cunoscut în România. Este unul dintre cei mai mari oameni de televiziune.

Cine este copilul din fotografie
Unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România a oferit publicului imagini de pe vremea când era doar un copil, cu multe speranțe și dorințe. În fotografiile prezentate avea doar câțiva ani și nu se gândea că va deveni atât de celebru.

Anii au trecut și viața a avut cu totul alte planuri pentru el. A crescut frumos și a devenit un bărbat ambițios, care și-a îndeplinit toate dorințele pe care le avea. S-a bucuraj de sprijinul familiei și a ajuns astăzi un om celebru și iubit.

Îți dăm un indiciu: Revelion. Este suficient să auzi asta și să îți dai seama despre cine este vorba. Dacă încă nu te-ai prins, îți spunem noi cine este coplul. Ei bine, află că este chiar Dan Negru, unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV din țară.

Acesta a mărurisit că a avut o copilărie foarte frumoasă și, pentru că a fost singur la părinți, toată familia l-a răsfățat și s-a asigurat că nu îi lipsește nimic. Nu a simțit greutățile și a crescut frumos alături de oamenii care îl iubesc.

„Eu nu am avut o copilărie grea, le spun tuturor, am fost răsfățat de toți ai mei, singur copil la părinți, nu mi-a lipsit nimic, firește, în măsura acelor ani. Eu am avut o copilărie excelentă.

M-am născut în Timișoara și am fost singurul copil într-o familie cu părinți și bunici care trăiau toți într-o casă cu curte, cu animale, cu grădină și cu vecini români, unguri, sârbi, nemți, așa cum e Timișoara dintotdeauna. Nu mi-a lipsit nimic și nu sunt un bun exemplu de om care a plecat dintr-o copilărie frustrată”, a spus Dan Negru pentru Viva.

Cum era prezentatorul în copilărie
Dan Negru a mărturisit că a fost un copil bun, care nu le-a provocat probleme părinților. S-a bucurat din plin de sprijinul acestora, iar el s-a asigurat că nu îi supără, ci le aduce numia motive de bucurie și mândrie.

Află și: Dan Negru atrage atenţia românilor asupra ce înseamnă Crăciunul, de fapt. Ce îl supără pe prezentator: „Nașterea și Xmas sunt diferite”

Celebrul om de televiziune recunoaște că a fost un copil răsfățat, dar este mândru că a devenit un om bun, chiar dacă a avut de toate. A fost norocos să fie înzestrat cu părinți buni, care l-au educat frumos și l-au ferit de fenomene precum burnoutul, cu care copiii din zilele noastre se confruntă cât mai des.

„Am fost răsfățat de ai mei și uite că nu am ajuns chiar o pramatie. Păstrez o doză de răsfăț și cu ai mei. N-am fost un copil-problemă. Ai mei, ca toți părinții noștri, erau implicați, dar cu măsură. Măsura asta pare că a dispărut azi și părinții nu o mai au.

Întâlnesc azi copii care merg la psiholog din cauza epuizării, tineri afectați de burnout. N-am trăit bolile astea în adolescența mea și cred că părinții noștri au contribuit mult la sănătatea noastră mentală”, a mai spus Dan Negru pentru sursa menționată anterior.

Dan Negru crede că părinții din zilele noastre sunt foarte vinovați de scăpările pe care le au copiii lor. Vedeta spune că mulți dintre ei sunt prea permisivi, nu se implică suficient în educația copiilor și așa ajuns să îi scape pe aceștia din mână, asistând apoi la eșecurile lor.

Secretul unei căsnicii de durată
Dan și Codruța Negru formează unul dintre cele mai puternice cupluri din Româinia. Cei doi și-au unit destinele în 2006, construind o familie frumoasă în prezent, completată de cei doi copii ai lor, Dara și Bogdan. Sunt fericiți împreună și niciodată nu au apărut în public să vorbească despre problemele lor.

Drumul către această etapă a vieții lor a fost parcurs treptat și cu atenție, fiecare cărămidă fiind pusă cu grijă pentru a construi o relație solidă și durabilă. Contrar ideii de dragoste la prima vedere, Dan preferă să descrie povestea lor de iubire ca pe un lung șir de întâmplări și sentimente care i-au ghidat spre alegerea reciprocă și stabilirea unei legături puternice.

Citește și: Alerta dată de Dan Negru despre o lege din România. Puțini au observat că s-a schimbat

Jurământul lor de iubire veșnică a fost luat într-un mod discret, reflectând și modul în care își trăiesc acum căsnicia. Preferă să stea retrași, departe de ochii lumii și să se bucure în liniște de toate lucrurile frumoase care li se întâmplă.

Dan Negru consideră că au preluat tot ce este mai bun de la părinții lor, aducând acele calități în relația lor și în creșterea celor doi copii. Astfel, familia lor reprezintă o armonie între experiența acumulată și valorile transmise, conturând un cadru de viață plin de iubire și înțelegere.

”Nu cred că ideea de „îndrăgosteală” are un termen sau o expresie. Nu e ca o piatră, e mai degrabă ca un aluat, îl frămânți mereu. Asta facem. Căsătoria noastră a venit de la sine, fără clișee de filme romantice. Cu liniște și bucurie, așa cum decurge și azi, după mulți ani.

Nu iureșul primelor luni de relație contează, ci anii care vin după. Am învățat asta din familie. Uitându-mă acum în familiile noastre, nu reușesc să găsesc niciun divorț. Conviețuirea în cuplu cred că se învață și din familie”, a spus Dan Negru, conform Viva.

Spune că în familia lor nu a existat niciun divorț, semn că au știut să aibă grijă de relațiile lor și să aibă parte de liniște în căminul lor. Dan Negru spune că atât el, cât și Codruța, au refuzat mereu să renunțe unul la celălalt, chiar și în momentele în care viața i-a pus greu la încercare. Din acest motiv, cred că nu sunt de nedespărțit și nu există problemă care să îi doboare.

Lasă un comentariu