Îl recunoști? Acum este un cântăreț celebru și a devenit și tată

0

Timpul ne schimbă pe toți din toate punctele de vedere, dar mai ales fizic. Ultima poză publicată de artistul nostru preferat a provocat o multitudine de emoții, dar nimeni nu l-a recunoscut. S-a schimbat complet, dar totuși mai sunt câteva trăsături speficice.

Tu l-ai recunoscut?

Imaginea de mai jos este una de colecție, pentru că nu de multe ori avem ocazia să îl vedem într-o astfel de ipostază pe celebrul artist. Cântărețul preferat al românilor este acum un adult în toată firea, care a devenit și tătic.

Tânărul de mai jos este nimeni altul decât… Smiley! Cântărețul a publicat o fotografie de când avea doar câțiva ani și un zâmbet la fel de larg ca până acum!

Nu putem spune dacă fiica lui Smiley îi seamănă, pentru că nu a publicat încă o imagine cu aceasta și nu știm cum arată. Totuși, sigur a moștenit ceva și de la el, pentru că fetele seamănă mai mereu cu tații lor. Să sperăm că va avea și talentul său la muzică și va reuși să facă o carieră din această pasiune.

Smiley, despre copilărie

Smiley a avut o copilărie frumoasă, pe care niciodată nu o va uita și speră că și fiica sa va avea parte de momente la fel de frumoase. Artistul își amintește cu drag că învățătoarea îl certa mereu că nu își făcea singur temele.

Deși încă de mic avea o voce prețioasă, nu se pricepea deloc la desen. Pentru că nu își putea face singur picturile, o ruga pe mama sa să îl ajute. De altfel, scrie și foarte urât, aproape la fel ca un medic, deși nu are legătură cu medicina.

“Când eram în clasele primare mama îmi făcea toate desenele pentru şcoală. Mama este desenator, deci ştie bine să le deseneze. Până când s-a prins învăţătoarea că nu le fac eu. Că ea vedea ce fac în clasă şi nu se asemăna cu desenele cu care veneam de acasă. Recunosc că nu mă pricep la desen, scriu şi foarte urât. Am scris de doctor docent, deşi nu am nicio legătură cu medicina”, a dezvăluit Smiley.