Îl mai recunoști? Este un artist celebru, dar operațiile estetice l-au schimbat complet

0

Operațiile estetice sunt cel mai simplu mod de a schimba la tine ce nu îți place. Dacă vrei să arăți bine, ai nevoie doar de bani și de puțin curaj dacă ai frică de doctori și bisturiu și ești gata să faci pasul cel mare. La fel de simplu a fost și pentru un artist cunoscut, care, însă, a abuzat de ajutorul medicului estetician și a ajuns de nerecunoscut.

Artistul care a abuzat de operațiile estetice

Aurel Moldoveanu este cel mai controversat artist de când și-a schimbat înfățișarea. Celebrul interpret cunoscut în toată țara a trecut deja de 60 de ani, dar se pare că a găsit o soluție pentru a opri timpul în loc, cel puțin când vine vorba despre fizicul lui. Mulți îl critică pentru schimbările la care a recurs și îi spun că a abuzat de medicina evoluată, dar unii îl apreciază pentru curaj și pentru dorința de a se îngriji.

Aurel pare să fi apelat la numeroase tratamente și intervenții cu acid hialuronic și botox, deși nu a recunoscut niciodată că a trecut pragul cabinetului medicului estetician. Acesta arată foarte bine acum și nu mai are deloc riduri și imperfecțiuni pe față. În plus, a slăbit foarte mult și scăderea în greutate îl face să pară și mai tânăr

Aurel are și ceva probleme de sănătate. De ani buni se confruntă cu o afecțiune la ochi, care îl obligă să poarte ochelari speciali și să folosească picături mai mereu. Dacă nu respectă indicațiile medicului, ochii îi lăcrimează foarte rău. Mai exacr, el are cheratită virală, pentru care a avut nevoie de două intervenţii pe cornee şi un transplant și tot mai are probleme.

”Este absolut necesar să port ochelari​. Sunt ochelari speciali, terapeutici. Acum un an jumate, când vedeam lumină, lăcrimam. Mi-am pus picături, m-am dus la control, a fost ok… cam două trei luni. După 3-4 luni, mi-a reapărut… Am contactat un virus, cheratită virală, am avut şi două intervenţii pe cornee şi un transplant, şi nu este în totalitate rezolvată.

Se rezolvă, apoi recidivează… E de ajuns să-mi scadă imunitatea puţin şi sunt praf. Zăpada mă nenoroceşte. Trebuie să port ochelari, inclusiv în momentele intime. Nu renunţ la sală, la vocalize, nu renunţ la studio”, a declarat Aurel Moldoveanu.

Aurel Moldoveanu s-ar fi căsătorit în secret

Aurel Moldoveanu a fost dintotdeauna o persoană retrasă, care și-a ținut mereu viața privată departe de ochii curioșilor. Marele artist a fost singur o perioadă bună de timp și toată lumea se întreba de ce nu își găsește pe nimeni, dar se pare că acesta își punea planul în aplicare în secret.

De mai bine de 10 ani, acesta se iubește cu o tânără cu peste trei decenii mai tânără decât el, dar de puține ori au fost văzuți unul în compania celuilalt. Artistul și tânăra sa parteneră de viață, Andreea, s-ar fi căsătorit deja la starea civilă în urmă cu trei ani, când ar fi fost văzuți mergând la Direcția Publică de Evidență a Persoanelor și Stare Civilă de la Sector 1 din București pentru a depune cererea de căsătorie.