Ies la iveală noi detalii despre moartea artistei Dj Lalla. Declarația paznicului plajei a aruncat toată ancheta în aer

eduard

Tragedia care a avut loc pe plaja din Mamaia, în care cunoscuta Dj Lalla și-a pierdut viața în mod inexplicabil, continuă să ridice semne de întrebare și să provoace speculații. Noul element care a adus un viraj neașteptat în această anchetă cutremurătoare este declarația tulburătoare a paznicului plajei unde tânăra a fost găsită fără suflare.

Laura Roșca, cunoscută sub numele de Dj Lalla, a fost găsită pe plaja din Mamaia, aparent înecată, iar misterul în jurul circumstanțelor morții sale părea să se adâncească. Cu toate acestea, un localnic care a dat peste trupul neînsuflețit al tinerei a pus în mișcare ancheta. Mai mult, în urmă cu o zi, lucrurile Laurei au fost găsite în aceeași zonă, sporind confuzia și nedumerirea în ceea ce privește acest caz tragic.

Declarațiile care dau ancheta morții peste cap
Noul punct de cotitură în această poveste tulburătoare a venit odată cu declarațiile paznicului plajei, care aruncă o lumină înspăimântătoare asupra evenimentelor. Potrivit acestuia, Dj Lalla s-ar fi certat cu partenerul său de viață și ar fi hotărât să plece singură la mare pentru a-și petrece câteva zile departe de agitația cotidiană. Alegând să doarmă într-un loc pe care-l cunoscuse online, tânăra și-a anunțat intenția de a urmări răsăritul pe plajă în dimineața zilei în care a pierit, dar nu s-a mai întors niciodată.

Tragedia a fost confirmată ulterior de rezultatele autopsiei, care au indicat că Laura a murit înecată. Cu toate acestea, informații apărute în timpul anchetei au ridicat semne de întrebare. Tatăl Laurei a făcut public faptul că fiica sa era o înotătoare profesionistă și că este aproape imposibil să se fi înecat în apropiere de mal. Acest lucru a generat suspiciuni serioase cu privire la circumstanțele reale ale morții sale.

Paznicul plajei, martorul cheie în acest caz șocant, este de părere că Laura Roșca nu s-a înecat pe plaja unde a fost găsită, ci că ar fi fost strangulată de un om al străzii, posibil consumator de substanțe interzise. Această afirmație pune în lumină un alt aspect al tragediei și ridică întrebări suplimentare cu privire la modul în care s-a petrecut cu adevărat această tragedie.

„De ce să vorbim prostii? Cum să te îneci la mal, ditamai femeia? A fost strangulată de vreun un consumator de stupefiante. E plină plajă de ei, nu știți ce e aici noaptea”, a declarat, potrivit adevărul.ro, paznicul plajei unde au fost găsite obiectele Laurei Roșca.

Tatăl Laurei Roșca a făcut primele declarații
În acest context încărcat de incertitudine, tatăl Laurei Roșca a decis să intervină în cadrul unei emisiuni TV, pentru a împărtăși lumii mai multe detalii despre situația fiicei sale. Bărbatul a dezvăluit că Dj Lalla urma un tratament pentru depresie și că starea sa de bine și optimismul renăscuse în ultimul timp. Astfel, nu poate înțelege ce s-ar fi putut întâmpla pentru a-i lua viața într-un mod atât de tragic și misterios.

Mai mult decât atât, tatăl Laurei a dorit să demonteze categoric zvonurile care au circulat cu privire la faptul că fiica sa ar fi fost sub influența substanțelor interzise. Acesta a susținut cu fermitate că Laura nu avea legătură cu astfel de activități și că a fost o tânără responsabilă și dedicată muzicii ei.

„Jumătate din țara asta e în depresie, chiar președintele radioului a recunoscut că a avut așa probleme, dar a înțeles-o foarte bine pe fată și a acceptat să lucreze în continuare. Eu din câte știu își făcea tratamentul și se simțea foarte bine, cam atât știu. Ce s-a întâmplat acolo, bunul Dumnezeu dacă ne poate spune…

Dumnevoastră dacă mergeți la o petrecere nu beți un pahar de șampanie sau de gin? Și atunci de ce i s-a spus la fata asta că a folosit așa ceva? Din autopsie am înțeles că e perfect curată, fără alcool, fără substanțe interzise. E posibil (nr. să fi ajuns într-un anturaj rău famat), dar eu nu pot să susțin așa ceva… Nu știu (nr. ce s-a întâmplat cu Laura), prea multe confidențe nu aveam, ea avea mai multe confidențe cu mama și cu sora. Habar nu am”, a spus tatăl Laurei Roșca, în emisiunea prezentată de Cristi Brancu.

Lasă un comentariu