Iată ce spune forma unghiilor despre personalitatea ta!

eduard

Aspectul unghiilor poate fi un indicator pentru starea de sănătatea. De exemplu, unghiile cu aspect pal pot semnala probleme ale rinichiilor sau anemie, în timp ce cele albe pot semnala hepatita. În plus, pe lângă acest fapt, unii internauți consideră că forma unghiilor ar putea evidenția anumite trăsături de personalitate.

Persoanelor cu unghii pătrate le place independența

În cazul în care unghiile tale au părțile laterale drepte, vârful plat și marginile care formează un unghi de 90°, înseamnă că ai o formă pătrată a unghiilor. Persoanele cu unghiile pătrate sunt atrase de independență, le place să aleagă singuri pentru ei înșiși și urăsc atunci când cineva încearcă să le dea ordine, scrie knothouseyarns.com.

De asemenea, cei cu unghiile pătarate au o personalitate puternică, sunt ambițioși, loiali și dau dovadă adesea de spirit de aventură. Pot avea calități înnăscute de lider și îi pot inspira pe cei din jurul lor. Pe de altă parte, cei cu unghiile pătrate pot fi încăpățânați și critici la adresa altor persoane.

Persoanele cu unghii rotunde sunt curioase și le place să pună întrebări

Una dintre trăsăturile celor cu unghii rotunde, potrivit knothouseyarns.com, este curiozitatea și dorința de a știi și a învăța cât mai multe. Persoanele cu unghii rotunde nu se sfiesc când vine vorba de adresat o multitudine de întrebări și sunt, de altfel, firi romantice, grijulii, empatice rezistente și capabile să evite cu ușurință eșecurile.

Persoanele cu unghii largi sunt charismatice și deschise

Dacă ai unghiile dreptunghiulare largi, înseamnă că poți fi o persoană charismatică, deschisă și orientată către noutate. De asemenea, ești o persoană de încredere, foarte încrezătoare în forțele și abilitățiile proprii, empatică. Cei cu unghii largi pot fi considerați și buni colaboratori și parteneri excelenți de conversație, întrucât sunt dispuși să audă și idei noi, chiar dacă acestea diferă de convingerile și ideile personale. Își gestionează cu ușurință timpul și sarcinile de lucru, dar, câteodată, se pot lăsa copleșiți de emoții excesive.

Cei cu unghiile lungi sunt creativi, inovatori și romantici

Unghiile lungi pot fi un indiciu pentru o fire romantică, creativă și inovatoare, scrie timesofindia.indiatimes.com. Cei cu unghii lungi pot fi și calmi și meticuloși. Totuși, din cauza firii romantice și sentimentale dominante pot da, uneori, dovadă de naivitate.

Lasă un comentariu