Iata care sunt cele mai mincinoase 6 zodii, potrivit astrologilor

eduard

Intrucat traim intr-o societate in care principiile si valorile au prioritate, este firesc ca minciuna sa fie evidentiata. Cu toate acestea, este un „viciu” folosit de multi oameni pentru a-si atinge scopurile sau pentru a evita o problema. Acestea fiind spuse, astrologii ne dezvaluie cei mai mincinosi indivizi in functie de semnul lor astrologic.

Cele 6 zodii care mint cel mai mult

1. Scorpion

Este un pariu sigur ca nimeni nu este surprins sa vada ca Scorpionul domina clasamentul. Oamenii nascuti sub acest semn au un talent aproape innascut pentru minciuna si nu se vor opri de la nimic daca simt ca este in concordanta cu ambitiile lor. Pentru aceasta, ei sunt gata sa-l manipuleze si sa-l insele pe celalalt pentru a-si atinge obiectivele si cel mai putin putem spune este ca o fac cu pricepere. Acest lucru este cu atat mai usor pentru ei, cu cat au stapanit arta de a ascunde emotiile. Un pericol ramane, totusi, deoarece ei risca sa nu mai faca distinctia intre adevar si minciuna.

2. Gemeni

Minciunile Gemenilor sunt sincronizate cu dorinta lor de a fi iubiti si doriti. Intrucat vor sa-i multumeasca pe toti, folosesc mitomania pentru a-i seduce pe altii, chiar daca inseamna sa le spuna lucrurile pe care vor sa le auda mai degraba decat sa fie transparenti. Din aceasta cauza, Gemenii sunt in general in relatii bune cu toata lumea. Pe de alta parte, desi se pricep la mintit si la manipulare, nu este neobisnuit ca cei din jur sa observe contradictii care vor duce la situatii jenante.

3. Pesti

Daca pestii se simt presati sa minta, este pentru ca sunt oameni foarte empatici. Pentru a evita sa-i raneasca pe altii, ei sunt gata sa infraneze cel mai mic impuls de a le spune ceea ce trebuie. Dar in spatele sensibilitatii si „puritatii” lor se ascunde uneori o persoana care, pentru a obtine ceea ce isi doreste, este gata sa minta, indiferent de amploarea minciunii. Deci, Pestii stiu exact cum si cand sa minta daca le convine. Indiferent, aceasta nu este calitatea de franciza la care te-ai astepta de la acest semn.

4. Balanta

Nativii din acest semn isi folosesc farmecul pentru a modela o minciuna care este suficient de convenabila si atragatoare pentru a fi acceptata. Si uneori chiar si de cei mai neincrezatori. In plus, prevenind situatiile conflictuale, ei sunt gata sa minta si sa distorsioneze realitatea pentru a proteja echilibrul inerent semnului lor. Cu toate acestea, daca afirmatiile lor depasesc linia „logica” trasata de minciunile lor, vor fi usor expuse. Cand ajung la razbunare, Balantele mint si inventeaza. Deci, mare atentie cu acesti nativi.

5. Rac

Racii nu mint pentru a obtine ceva, dar sunt dispusi sa o faca daca este pentru a evita sa se raneasca reciproc. Motivul minciunilor lor consta insa intr-o anumita „negare” a realitatii care ii impinge sa exagereze un fapt sau chiar sa nege adevaratul curs al lucrurilor . Nu intamplator stim ca nativii acestei zodii sunt emotionali. Minciunile lor sunt in general inofensive.

6. Varsator

Varsatorilor nu le plac conflictele si aspira la un anumit ideal de pace. Prin urmare, minciunile lor nu sunt niciodata menite sa raneasca. Cu toate acestea, cand adevarul iese la iveala, isi dau seama ca doar traversau un camp minat si ajung prea tarziu pentru a realiza ca minciuna nu este cea mai buna idee.

Mai multe stari de spirit pot duce la minciuni. Fie ca este vorba de frica, pofta sau mandrie, minciuna se manifesta ca solutia evidenta a unei situatii din care am dori sa iesim sau pe care am dori sa o atragem catre noi insine. Numai ca, daca acest act se transforma intr-un obicei, va fi doar o chestiune de timp pana sa duca la probleme inevitabile.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu