”I-a povestit că Loredana o agresează, trânteşte, izbeşte”. Alina a cerut ajutorul înainte de a fi ucisă de prietena ei cea mai bună! Mătușa tinerei, dezvăluiri șocante

eduard

Alina ar fi putut fi salvată dacă ar fi fost ascultată la timp? Tânăra care a fost ucisă cu bestialitate chiar de prietena ei cea mai bună a cerut ajutorul înainte de tragedie! Mătușa ei a făcut dezvăluiri cutremurătoare cu privire la cazul care a șocat România.

Mătușa Alinei, tânăra ucisă cu sânge rece de prietena ei cea mai bună în Mangalia, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre coșmarul prin care a trecut nepoata sa înainte de tragedie.

Alina a cerut ajutorul înainte de a fi ucisă de Loredana

Potrivit declarațiilor făcute de mătușa tinerei, Alina îi dezvăluise în repetate rânduri abuzurile îndurate din partea celei pe care o numea cea mai bună prietenă.

În mod alarmant, tânăra ar fi avut chiar curajul să relateze patronului hotelului unde lucra că era supusă violențelor fizice de către colega sa de cameră. Cu toate acestea, mărturiile sugerează că nicio măsură nu a fost luată pentru a o proteja.

Mătușa victimei susține că plângerile ei au fost ignorate, lăsând astfel un sentiment de nesiguranță și disperare să se instaleze în sufletul Alinei, mai ales pentru că era nevoită să îndure bătăile. De la abuzuri la crimă se pare că nu a mai fost decât un pas, iar tânăra și-a găsit sfârșitul în mâinile Loredanei.

„I-am zis să meargă să se ducă la patron, s-a dus, i-a povestit că Loredana o agresează, trânteşte, izbeşte şi patronul n-a băgat-o în seamă. Şi zicea Alina: „nu mă bagă în seamă patronul”, a povestit mătușa Alinei, potrivit Antena 3 CNN.

Loredana Atănăsoaie a fost arestată preventiv

În urma unui proces judiciar desfășurat la Tribunalul Constanța, s-a luat o decizie crucială în privința cazului Loredanei Atănăsoaie, tânăra care a săvârșit oribila crimă în orașul Mangalia.

Ca urmare a probelor aduse în fața instanței, aceasta a fost dispusă să rămână în arest preventiv pentru o perioadă de timp. Loredana Atănăsoaie a făcut un gest uluitor, recunoscând în mod direct că ea a fost autorul teribilului act de a-și lua viața propriei prietene. Drept urmare, tânăra va trebui să-și petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor, în așteptarea evoluțiilor ulterioare ale cazului său.

Această hotărâre marcantă luată de judecătorii Tribunalului Constanța nu poate fi considerată definitivă în acest moment. Potrivit legislației și procedurilor judiciare, aceasta poate fi contestată la nivelul Curții de Apel.

Lasă un comentariu