Horoscopul vedic pentru anul 2024. Va fi o noua etapa, o noua viata, schimbari rapide si in bine pentru cateva zodii.

eduard

Astrologul Svetlana Kreutser a prezentat horoscopul vedic pentru toate semnele zodiacului pentru anul 2024.

Lasa vechiul in trecut

Acesta este un sfat general pentru toate semnele zodiacului pe care astrologul il ofera pentru 2024. Va fi o noua etapa, o noua viata, schimbari rapide in bine. Cu toate acestea, nu vor fi fara obstacole, depasindu-le, vei aprecia si mai mult victoriile si realizarile tale.

Trage aer in piept – si mergi doar inainte, fara ganduri si intarzieri inutile, fiind in armonie cu energiile active si activand cele mai bune calitati ale tale.

Astrologul a impartit horoscopul in doua parti – pana pe 22 aprilie, cand Jupiter este la putere si dupa 22 aprilie.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Pana pe 22 aprilie 2024, Berbecul va experimenta o lupta interna, transformari personale cardinale. Acesta este un moment bun pentru practici spirituale, yoga si meditatie. Poate fi o mutare sau o multime de calatorii. Slabiciunea si lipsa de energie vor fi adesea simtite.

Din 22 aprilie, vei avea incredere in tine si in propriile tale forte si capacitati. E timpul pentru noi orizonturi si descoperiri. Este important sa reduci egoismul. Inceputul unei noi etape poate aduce o anumita incertitudine. Ai incredere in soarta si asculta-ti intuitia. Asigura-te ca mananci corect si duci un stil de viata sanatos.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Din ianuarie pana in aprilie, Taurul isi poate deschide propria afacere sau poate prelua noi proiecte promitatoare. Vei dobandi ceea ce ai visat de atat de mult timp si vei intalni oamenii potriviti, precum si vei investi profitabil bani care vor incepe sa lucreze pentru tine.

Incepand cu luna mai, planificati excursii si pelerinaje la locurile religioase. Este o idee buna sa te implici in practici spirituale si/sau caritate. Incercati sa nu pierdeti timp si energie cu proiecte si oameni care nu va vor aduce nimic.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pana pe 22 aprilie 2024, Gemenii se vor concentra pe cariera, activitati de munca. O perioada excelenta pentru a-ti imbunatati statutul social. Dar vor exista obstacole care trebuie depasite.

Din 22 aprilie 2024, incepe o perioada favorabila pentru intalniri, cautarea de parteneri si prieteni de incredere. Desfasurati activitati sociale active si desfasurati autorealizarea sociala. Poate dobandirea unui lucru mult dorit.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Perioada din ianuarie pana in aprilie pentru Raci va fi in general foarte favorabila. Veti putea maximiza relatiile cu persoanele in varsta – rude, colegi, mentori. Simtiti-va liber sa va planificati calatoriile . Daca ai vrut sa te muti pentru a trai si a lucra in strainatate, atunci nu exista un moment mai potrivit pentru a gasi.

Din mai pana la sfarsitul anului, puteti si ar trebui sa va implicati in proiecte creative, sa va dezvaluiti talentele si abilitatile. Un an minunat pentru a-ti incepe propria afacere. Un hobby se poate transforma intr-o sursa de venit.

Leu (23 iulie – 22 august)

Pentru Lei, anul va incepe cu o criza interna si o regandire. Puteti incepe sa studiati astrologia sau ezoterismul. Poate vei primi o mostenire sau o datorie iti va fi returnata. Evitati calatoriile pentru moment.

Incepand cu 22 aprilie 2024, situatia ta financiara se va imbunatati treptat. Vei face fata cu succes dificultatilor financiare. Un moment bun pentru a calatori, a comunica si a studia limbi straine, culturi si religii din alte tari.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioara la inceputul anului se va angaja in stabilirea de parteneriate si conexiuni utile. Perioada ideala este si pentru formalizarea relatiilor personale.

Din 22 aprilie 2024 vor aparea noi oportunitati si se vor deschide orizonturi promitatoare. Poate vei face un profit bun. Renunta la sporturile extreme si nu-ti asuma riscuri.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Pana pe 22 aprilie 2024, Balanta asteapta schimbari in sfera profesionala, o schimbare de job si chiar un domeniu de activitate. Inchideti datorii, dar este mai bine sa nu luati inca imprumuturi noi. Este important sa ai grija de tine, de propria ta sanatate, sa nu experimentezi cu medicamente. Bunastarea si succesul tau in toate domeniile depind de rutina ta zilnica completa.

Pe 22 aprilie 2024, incepe o perioada favorabila pentru parteneriatele de afaceri si extinderea contactelor. Reprezentantii singuri ai zodiei vor incepe o noua relatie care se poate termina cu casatorie.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii vor incepe anul cu o ascensiune creativa si manifestarea cu succes a celor mai bune calitati ale lor. O perioada excelenta pentru inceperea unei noi relatii romantice, precum si a investitiilor financiare. Copiii vor fi multumiti de succesul lor.

Din 22 aprilie 2024, pot aparea probleme la locul de munca si neintelegeri in echipa. Datoriile, litigiile, conflictele si disputele trebuie evitate. Fii atent la propria ta sanatate.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pana pe 22 aprilie 2024, Sagetatorii ar trebui sa-si imbunatateasca conditiile de viata sau sa cumpere noi proprietati. Poate ca vei fi dezamagit de cineva din cercul tau interior. In plus, rudele si prietenii nu va vor mai intelege si nu va vor mai sustine.

Din 22 aprilie pana la sfarsitul anului, tranzactiile financiare mari si proiectele de anvergura ar trebui evitate. Dezvoltati-va creativitatea si, de asemenea, comunicati mai mult cu copiii.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Pana pe 22 aprilie 2024 – o perioada de necazuri si dificultati in domeniul profesional, decizii gresite si alegeri gresite. Cu toate acestea, aceasta este o perioada buna pentru reprezentantii creativi ai zodiei.

Din 22 aprilie 2024 va incepe o perioada in care va puteti schimba locul de resedinta, va puteti muta in alt oras sau chiar in alta tara. Un moment bun pentru a invata, a dezvolta proiecte la scara larga si promitatoare. Cu toate acestea, in relatiile personale sunt posibile certuri si neintelegeri.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Pana pe 22 aprilie 2024, Varsatorii isi vor putea creste propria bunastare, datorita oportunitatilor financiare excelente, precum si sa primeasca educatie suplimentara. Acordati atentie rutinei zilnice si alimentatiei.

Dupa aprilie, necazurile si dificultatile la locul de munca sunt posibile. Exista riscul de a face o alegere gresita, de a merge in directia gresita. Luati decizii cu grija si incet. In relatiile cu rudele sunt posibile neintelegeri si reprosuri.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pana pe 22 aprilie 2024, Pestii trebuie sa fie atenti la sanatatea lor. Abordati un mod corect de viata, practicati sport si practici spirituale. Stabilitatea va veni in afaceri, este putin probabil ca schimbarile bruste sa va afecteze. Starea materiala va ramane moderata.

Din 22 aprilie 2024, succesul si norocul sunt posibile datorita studiului tehnologiilor moderne, descoperirii de noi cunostinte, legi, cercetari stiintifice si dezvoltari avansate. Un moment minunat pentru a invata si a creste veniturile.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu