Horoscopul săptămânii 4 – 10 decembrie 2023. Săgetătorii și Capricornii sunt răsfățații zodiacului, iar Balanțele devin un adevărat exemplu

eduard

Horoscopul saptamanii 4 – 10 decembrie 2023.

Este o perioadă benefică din punct de vedere profesional și norocul îi însoțește pe mulți nativi.

Astrologii spun că Săgetătorii și Capricornii sunt răsfățații zodiacului, iar Balanțele devin un adevărat exemplu

Iată ce au pregătit astrele în această săptămâna conform zodiei tale.

BERBEC

Berbecii muncesc foarte mult în această perioadă și au dorința de a impresiona pe cineva. Sunt plini de energie și idei bune, chiar dacă multe lucruri nu merg așa cum au fost planificate. Conjuncția astrelor arată că este o săptămână favorabilă pentru cei care petrec timpul în familiei, fiindcă certurile dispar și dragostea ia controlul. O perioadă frumoasă și productivă.

Zodia berbec nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

TAUR

Taurii obțin un rezultat frumos într-un domeniu în care activează de ceva timp. Își dă seama că munca lor nu a trecut neobservată și au mai multă încredere în sine. În a doua parte a săptămânii, taurii observ o problemă în familie sau în cuplu și vor să o rezolve într-un mod mai special. De asemenea, își fac mai multe planuri legate de o călătorie, vacanță sau eveniment important.

Astrele arată că sănătatea zodiei taur este pe primul loc în această perioadă și organismul lor este foarte bine pregătit pentru a rezista la orice boală. Dar pot fi vulnerabili la infecții sau răniri. Noroc să ele sunt trecătoare!

GEMENI

Gemenii au succes pe plan profesional și în sfârșit lucrurile merg mult mai bine în viața lor. Totul devine mai organizat și acest nativ își poate planifica unele evenimente. Astrologii spun că vor depune efort ca să termine la timpul potrivit un proiect sau un lucru la care lucrează de ceva timp. De asemenea, gemenii vor avea succes la diferite examene sau testări importante legate de studii sau job.

La capitolul sănătate, zodia gemeni se poate trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

RAC

În această săptămână, racii au nevoie de o pauză și vor să se rupă de la toate problemele care apar. Au nevoie de liniște și echilibru, mai ales în familie. Din acest motiv, evit certurile și discuțiile aprinse. În a doua parte a săptămânii, se apucă încet, încet de treabă, dar nu se forțează foarte mult, întrucât nu vrea să se epuizeze prea repede. Își dă voie să greșească și să înceapă totul din nou.

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, zodia rac să aibă grijă de starea emoțională și să nu își permită să cadă într-o extremă. Organismul poate lupta mai intens cu o afecțiune.

LEU

Leii întâlnesc o persoană importantă în această perioadă și se grăbesc să clarifice o problemă sentimentală sau profesională. Astrele spun că în această săptămână, leii sunt extrem de atenți și văd lucruri, pe care oamenii din jur nici nu le observ. În a doua parte a săptămânii, leii își dau acordul ca cineva să înceapă un proiect sau o activitate mai puțin obișnuită.

Astrele arată că în această perioadă, zodia leu se simte foarte bine, chiar dacă sunt zile în care obosesc foarte mult. Au un organism puternic și rezistent.

FECIOARĂ

Astrologii menționează că fecioarele își demonstrează talentele în această săptămână. Nu pierd ocazia să vorbească cu oamenii potriviți și să-și arate abilitățile. De asemenea, vor fi în centrul atenției în această perioadă, în special dacă participa la niște concursuri, evenimente sau întâlniri importante. Au suficientă încredere în sine ca să pretindă la următorul nivel pe plan profesional.

Astrele recomand ca zodia fecioară să își controleze emoțiile, pentru că își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

BALANȚĂ

Balanțele devin un adevărat exemplu în această perioadă deoarece nu se lasă bătuți și continua să muncească. Astrele sunt extrem de generoase cu zodia balanță. Au multe oportunități în care se poate manifesta ca un lider. Este o săptămână bună pentru a începe un nou proiect, a lua decizii importante legate de familie sau job.

Până la final de săptămână își dă seama ce trebuie să corecteze, ca totul să meargă și mai bine. De asemenea, astrele mai arată că pot pleca într-o călătorie sau excursie în care va descoperi o altă mentalitate și viață.

SCORPION

Scorpionii vorbesc deschis și nu au de gând să ascundă nimic de oamenii apropiați. Sinceritatea și dorința de a fi cât mai cinstiți față de cei din jur, îi ajută să obțină încrederea dorită. În a doua parte a săptămânii, acest nativ se răsfață și își cumpără lucrurile dorite. De asemenea, o ieșire în oraș cu prietenii îl înviorează și îl motivează să se apuce de o activitate mai veche.

În această perioadă, zodia scorpion va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

SĂGETĂTOR

Astrologii spun că săgetătorii sunt răsfățații zodiacului, fiindcă totul merge după cum își dorește în această perioadă. Conjuncția planetelor arată că la locul de muncă poate obține o nouă funcție, o mărire de salariu sau un beneficiu important. De asemenea, pe plan sentimental se întâmplă niște lucruri frumoase și săgetătorii sunt fericiți că sunt atât de norocoși.

În această perioadă, zodia săgetător se simte foarte bine și corpul lor este mai rezistent la tot felul de viruși sau boli.

CAPRICORN

Capricornii sunt răsfățații zodiacului în această săptămână. Lucrurile merg după plan și acest nativ își împlinește un mare vis. Este o perioadă favorabilă și din punct de vedere sentimental, deoarece se rezolvă o problemă care îi dădea bătăi de cap. Cu toate acestea, astrologii nu se recomandă să exagerați cu o activitate, care vă poate aduce pierderi bănești.

Astrele arată că în această perioadă, zodia capricorn nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii reușesc să ajungă la un compromis important cu o persoană de la locul de muncă sau din familie. Astrologii spun că au suficiente cuvinte ca să explice o situație complicată și să evite certuri nedorite. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ se pregătește pentru o călătorie sau pentru o sărbătoare importantă. Își dorește ca totul să meargă foarte bine, fără nici o surpriză.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia vărsător, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

PEȘTI

Peștii se înțeleg foarte bine cu oamenii din jur și își creează relații potrivite pentru a colabora și a stabili condiții favorabile. La mijloc de săptămână, peștii sunt foarte grăbiți și fac o greșeală legată de documente. Astfel, un detaliu îi poate da bătăi de cap. Astrologii menționează că până la final își asumă niște riscuri și obțin rezultatele dorite.

Astrele arată că medical, zodia pești nu va fi într-o formă excelentă, fiindcă există tendința scăderii imunității. Prin urmare, au nevoie de atenție suplimentară.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu