Horoscopul anului 2022 cu Mariana Cojocaru. Ce cumpene vor avea zodiile

0

Horoscopul anului 2022 cu astrologul Mariana Cojocaru. Aflați aici cele mai importante previziuni dedicate zodiilor în noul an. Se pare că unii dintre nativi vor avea parte de niște cumpene, însă, pe de altă parte, 2022 vine cu speranță.

 Horoscopul anului 2022 cu Mariana Cojocaru

Iată care sunt cele mai importante previziuni astrologice dedicate celor 12 semne zodiacale în 2022. Se vor întâmpla schimbări atât în viață sentimentală, cât și în viața profesională a nativilor.

2022 pentru zodia Berbec

Nativii zodiei Berbec vor avea parte de cumpene în relațiile de iubire. Vor fi nevoiți să se focuseze pe plan sentimental pentru a reuși să rezolve toate problemele. Astrologul anunță și o serie de afecțiuni karmice ascunse. Previziunile Marianei Cojocaru au fost făcute la Antena Stars.

2022 pentru zodia Taur 

Pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Taurului va fi un an al extremelor. Pentru unii dintre nativi se anunță separări, divorțuri dureroase, în timp ce alții vor evolua bine până la un punct când se vor bloca.

2022 pentru zodia Gemeni

Nativii zodiei Gemeni se vor confrunta cu problemele pe care nu au reușit să le rezolve în 2021. Unele vor reveni și le vor da bătăi de cap în noul an. Pentru Gemeni, 2022 este un an eliberator, mai ales în primăvară.

2022 pentru zodia Rac 

Nativii zodiei Rac vor avea de furcă cu Lilith care le va da bătăi de cap la capitolul sănătate și dragoste. Va fi multă presiune pentru cei născuți sub acest semn zodiacal.

2022 pentru zodia Leu 

Leii vor avea parte de provocări în mediul familial. Sunt vești bune din partea astrelor pentru că aceste provocări vor veni la pachet cu oportunități importante.

2022 pentru zodia Fecioară 

Nativii zodiei Fecioară se vor focusa pe familie/copii în 2022. Astrologul le sfătuiește să fie atente la misiunea lor în lume și să aibă grijă la chestiunile care țin de studiu și de străinătate.

2022 pentru zodia Balanță

Provocări interioare majore se anunță pentru nativii zodiei Balanță în 2022. Vor fi conflicte în sufletul lor pentru că Soarele natal va face aspect de cuadratură cu Venus retrograd la debut de 2022.

2022 pentru zodia Scorpion

Pentru nativii zodiei Scorpion se anunță o perioadă dificilă din cauza unei presiuni pe care o simt încă din toamna anului 2021 și care va continua și în 2022.

2022 pentru zodia Săgetător

Pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Săgetătorului, problemele nerezolvate în 2021 își vor face simțită prezența în 2022. Unele lucruri pot scăpa de sub control, dacă nu vor fi atenți.

2022 pentru zodia Capricorn

Capricornii se vor concentra pe suflet, pe problemele interioare și vor avea nevoie de afecțiune și suport emoțional.

2022 pentru zodia Vărsător

Pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Vărsătorului se anunță un 2022 plin de constrângeri. Ei vor fi salvați de seriozitate și profesionalism.

2022 pentru zodia Pești 

Dureri ascunse pentru Pești în 2022. În primăvară, când Lilith intră în zodia Rac, lucrurile se vor precipita pentru acești nativi.