Horoscop zilnic pentru marți, 5 decembrie. Se anunță schimbări de proporții pentru nativii Leu

eduard

Horoscop zilnic pentru marți, 5 decembrie. Astrele au luat în vizor toate zodiile și nu este nativ care să scape de situațiile mai puțin plăcute. Leii și Fecioarele trebuie să țină cu dinții de finanțele lor.

Horoscop zilnic pentru marți, 5 decembrie
Berbec

Începutul de săptămână nu este deloc unul roz pentru nativii acestei zodii. Banii se scurg printre degete, iar cheltuielile cu adevărat importante abia de acum încolo încep să apară.

Taur

Este vremea pentru unele schimbări profesionale. Deși ești în zona ta de confort la locul de muncă, apar unele oportunități imposibil de ratat.

Gemeni

Duplicitatea caracterului tău se face simțită mai mult ca niciodată. Încerci să împaci cât mai multe persoane și ești pe punctul de a genera un conflict de interese.

Rac

Urmează o perioadă grea, din toate punctele de vedere. Ziua de marți îți aduce cele trei ceasuri rele, așa că trebuie să fii cu ochii-n patru.

Leu

Soarele răsare și pe strada ta. După o lungă perioadă de singurătate, iată că apare și mesajul mult așteptat. De aici și până la o relație în toată regula mai este doar în pas.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu