Horoscop special pentru iarnă. 3 zodii care o duc bine și 3 zodii care dau doar de obstacole

0

Horoscop special pentru iarnă. Vă prezentăm previziunile astrologice pentru perioada următoare. Astrele anunță surprize plăcute pentru trei zodii și aduc vești mai puțin bune pentru alți trei nativi care nu vor avea o iarnă grozavă.

Horoscopul special pentru iarna anului 2021-2022

Zodiile cu noroc în această iarnă sunt: Berbec, Rac și Leu, iar zodiile care vor întâmpina tot felul de probleme și obstacole în drumul lor sunt: Balanță, Săgetător și Pești. Nativii zodiilor Berbec, Rac și Leu ar trebui să se aștepte la multe surprize plăcute din partea astrelor pentru această iarnă. Vor avea sprijin din partea Universului în tot ce și-au propus, atât în plan personal cât și în carieră.

Familia le va fi alături și vor simți protecție mai ales în situații în care vor avea de luat decizii importante. Nativii singuri, burlacii celor trei zodii norocoase, au toate șansele să-și schimbe statutul. Pentru asta este nevoie să iasă din zona de confort și să aibă curaj să încerce, să cunoască persoane noi, să dea frâu liber dorințelor.

La capitolul bani, iarna aceasta va fi una extraordinar de bună pentru cei născuți în zodia Berbec, Rac și Leu. Nativii celor trei zodii nu vor duce lipsă de resurse financiare pentru a-și satisface nevoile. De asemenea, cei care vor avea curaj să facă o schimbare în carieră au toate șansele să-și rotunjească veniturile substanțial, iar asta le va aduce un confort financiar bine-meritat, pe termen lung.

Previziuni astrologice despre zodiile cu ghinion în această iarnă

Zodiile urmărite de ghinion în această iarnă sunt: Balanță, Săgetător și Pești. Nativii guvernați de cele trei semne zodiacale vor avea mari bătăi de cap și numai cu perseverență vor reuși să depășească toate obstacolele. Cu banii nu vor sta prea bine în următoarea perioadă și se vor vedea în postura de a împrumuta bani pentru cadourile de sărbători. În ceea ce privește relația de cuplu astrele anunță că tensiunile de peste vară se vor acutiza acum, la finalul acestui an și începutul următorului an.

Partenerul de viață vă va reproșa tot felul de lucruri despre care până acum nu a scos niciun cuvânt. De aceea vă veți simți copleșiți de situație și primul impuls va fi să puneți punct relației. Nici la locul de muncă nu veți avea parte de liniște, dar trebuie să știți că toate trec.

Sfatul astrelor este să nu faceți din țânțar – armăsar, să nu trăiți cu impresia că cineva vă pedepsește pentru că în realitate este vorba doar despre o perioadă mai proastă. Din primăvara anului viitor, roata se întoarce în favoarea voastră!