Horoscop special cu Neti Sandu. Vesti grozave de la astre pentru trei zodii

eduard

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC
Poate va faceti program de plimbare, ca sa va aerisiti, sa va-ntalniti cu prietenii ca sa va distrati si sa mai vedeti si alte locuri.

E un eveniment important prin targ pe undeva si o sa va duceti c-o sa fie un prilej sa va faceti noi relatii profesionale, de afaceri.

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR
Sunteti in cautarea jobului ideal si care s-ar putea sa si apara si sa va mobilizati toate resursele interioare ca sa dati tot ce e mai bun, ca voi sunteti talentati.

O sa puteti reamenaja interiorul locuintei, sa faceti o curatenie generala ca sa va simtiti si mai bine la voi acasa.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI
Va dati intalnire cu un angajat care va propune ceva de lucru si o sa va consultati agenda sa vedeti cum stati cu timpul ca sa va faceti loc si pentru acest extra job.

Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care va poate deveni partener de viata si daca sunteti fara companion de viata o sa fiti incantati.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC
Se poate sa va sara-n ajutor cineva care va apreciaza si o sa va puteti ocupa de altceva, sa va mai trageti sufletul intre timp.

Poate primiti un raspuns referitor la ce are de gand partenerul de cuplu, si ce responsabilitati in plus o sa mai aveti.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU
O reusita in planul comunicarii – poate va exprimati un punct de vedere si or sa va fie imbratisate ideile ca sunt de actualitate.

Se observa succes la scoala, poate ati facut rost si de bani sa achitati taxele, si o sa faceti progrese, poate ardeti niste etape, treceti in alt an de studiu.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA
Or sa va intre niste bani si o sa va luati ce-aveti nevoie pentru casa si familie, ca e o lista in asteptare si vreti sa o lichidati.

Vi se lanseaza invitatia sa-i faceti o vizita cuiva care e plecat departe de voi si daca programul va permite o sa va duceti de azi.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA
O sa puteti rezolva atat problema de serviciu, cat si personale si o sa faceti rost de bani in plus, ca sa acoperiti toate cheltuielile acestei perioade.

Se vine cu o oferta de lucru si o sa analizati situatia pe toate fetele ca nu vreti sa faceti o alegere pripita pe care s-o regretati.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu