Horoscop saptamanal 7-13 august 2023. Săgetătorii își îndeplinesc visele, Capricornii au parte de surprize

eduard

Horoscop saptamanal 7-13 august 2023. O săptămână plină de succes și cunoștințe noi la locul de muncă sau la facultate.

Conjuncția planetelor arată că Săgetătorii își îndeplinesc visele, Capricornii au parte de surprize

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 7-13 august 2023, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii construiesc o relație sănătoasă cu o persoană și depune efort ca să ajungă la un numitor comun. Astrele menționează că acest nativ are o bună capacitate de a înțelege oamenii din jur. Este un moment bun pentru a planifica o întâlnire cu cineva din anturaj cu care nu au mai vorbit de multă vreme. De asemenea, este îndemnat să își exprime dorințele și să-și facă planuri mai mari.

Zodia berbec trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, pentru că în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Zodia Taur

În prima parte a săptămânii, taurii au parte de discuții, examene, întâlniri sau negocieri importante. În orice caz sunt foarte ocupați și depun efort să termine totul la timpul potrivit, întrucât cineva îi presează din spate. În a doua jumătate a săptămânii, atmosfera este mai liniștită, fiindcă petrece timpul cu rudele sau cu prietenii. De asemenea, își pot aminti de câteva talente sau abilități pe care de mult nu le au aplicat.

În această săptămână, taurii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, întrucât bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Zodia Gemeni

Astrele menționează că gemenii sunt gata să meargă mai departe, chiar dacă le este dificil. Nu mai pot să stea pe loc și sunt gata să riște. În această săptămână, gemenii vor vedea primele rezultate ale muncii lor și sunt mândri că nu au renunțat. Știu că mai au mult de lucru și multe obstacole de trecut, dar au mai mult curaj și susținere acum. Nu se feresc de greutăți, pentru că știu că doar depășindu-le pot ajunge la succes.

În această perioadă, zodia gemeni va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa mod, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Zodia Rac

Racii dau dovadă de multă diplomație în această perioadă și au foarte multe de câștigat în urma unor discuții de la locul de muncă. Astrele menționează că au șanse să crească din punct de vedere profesional și mai apoi financiar. La final de săptămână pot fi dezamăgiți într-o persoană apropiată, deoarece nu se aștepta că va lua o decizie importantă fără să-i întrebe.

Zodia rac trebuie să devină mai atentă la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Zodia Leu

La început de săptămână, acest nativ poate trece printr-un eșec, dar din fericire leii nu dau mâinile în jos. În așa fel, la final de săptămână se bucură de un real succes pe plan profesional, întrucât nu se sperie de eșecuri. De asemenea, acest nativ va ajuta foarte mult oamenii, care acum se află într-o situație dificilă. Binele făcut altora acum, se va întoarce înzecit la voi mai târziu.

Astrele menționează că zodia leu trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament.

Zodia Fecioară

Astrele spun că pentru fecioarele vine o săptămână complicată, mai ales din punct de vedere emoțional, deoarece apar informații, care îi stresează și întristează. În a doua parte a săptămânii, acest nativ găsește soluții și surse necesare pentru a continua ceea ce a început în trecut. De asemenea, pot investi în ceva important, care îi poate aduce o anumită influență.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia fecioară, dar este foarte importantă să aibă grijă când mănâncă. Din cauza unui orar destul de aglomerată, acest nativ mai uită să mănânce și ajunge seara să fie extrem de flămând și lipsit de puteri.

Zodia Balanță

Balanțele evită aventurile finaciare în această perioadă, întrucât multe lucruri din jurul lor nu sunt stabile. În prima parte a săptămânii, cumpără câteva obiecte necesare pentru locul de muncă sau studii. De asemenea, poate avea o discuție serioasă legată de viitorul unei relații. Finalul săptămânii aduce surprize legate de viața lor personală. Este timpul să facă o decizie majoră.

În această perioadă, zodia balanță trebuie să devină mai atentă la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, fiindcă în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Zodia Scorpion

În această perioadă, scorpionii evită aventurile finaciare și nu se implică în acțiuni dubioase. Astrele spun că în această săptămână sunt mai înțelepți și problemele îi înconjoară. La mijloc de săptămână, scorpionii vor avea o situație jenantă la locul de muncă sau la studii și va fi nevoit să implice mai multe persoane. Conjuncția planetelor mai arată că scorpionii sunt mult mai capabili în chestiuni legate de bani și finanțare.

Zodia scorpion nu se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate, dar poate avea dureri de cap și poate să-i doară foarte mult picioarele la final de zi.

Zodia Săgetător

Săgetătorii își îndeplinesc visele în această săptămână și se concentrează pe planurile legate de locul de muncă. De asemenea, acest nativ are o tactică ideală de a atrage atenția unui om și știe când trebuie să vorbească. Poziția planetelor arată că în a doua jumătate a săptămânii vor fi suficiente oportunități pentru a-și îmbunătăți imaginea și abilitățile.

Astrele menționează că zodia săgetător nu vor avea probleme de sănătate, pentru că au o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni. Dar ar fi bine să-și îmbogățească alimentația zilnică cu mai multe vitamine și minerale.

Zodia Capricorn

Capricornii au parte de surprize în această perioadă și petrec timpul foarte frumos alături de oamenii dragi. Astrele menționează că în a doua jumătate a săptămânii, acest nativ economisește foarte mulți bani datorită unui om sau unor cunoștințe din trecut. Capricornii sunt plini de curaj și nu se tem să vorbească despre lucrurile mai sensibile, care sunt evitate de foarte mulți oameni.

La capitolul sănătate, zodia capricorn se poate trezi cu niște probleme mai vechi, pentru că a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrologii sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Zodia Vărsător

Contextul astral este favorabil pentru relații amoroase. Astrologii spun că în această perioadă zodia vărsător poate să aibă mai multă încredere în oameni, deoarece nu o să fie dezamăgit. În a doua parte a săptămânii, vărsătorii pot să facă ceva ciudat, ceva ce nu-i caracterizează. Dar sunt fericiți că au reușit să iasă din zona de confort și să facă ceva special.

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, zodia vărsător să aibă grijă de starea emoțională și să nu își permită să cadă într-o extremă. Organismul poate lupta mai intens cu o afecțiune.

Zodia Pești

Peștii sunt plini de fericire și entuziasm în această săptămână, fiindcă simte că este iubită și apreciată de cei din jur. Nu este exclus că în prima jumătate a săptămânii, acest nativ va ieși în evidență cu un talent și s-ar putea să fie observată de oamenii potriviți. Mai aproape de final de săptămână, peștii fac un pas major în legătură cu o sumă de bani și nu este gata să renunțe la ei.

Astrele menționează că zodia pești trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament.

Lasă un comentariu