Horoscop săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie cu Mariana Cojocaru. Zodiile care culeg roadele muncii

eduard

Horoscop săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie 2023 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, pentru săptămâna următoare.

Horoscop săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie 2023
În săptămâna următoare vor avea loc niște tranzite planetare deosebite! Important este să avem noroc de 5 stele, dar să rămânem cu cei 7 ani de acasă, cu trăirile copilăriei, cu educația primită. Acolo este pista, trambulina de pe care ne lansăm. Marte va intra în Săgetător de pe 25 noiembrie și va face conjuncție cu Soarele.

Pe 2 decembrie, Mercur va intra în Capricorn. Asteroidul Ceres va fi în Săgetător. Vom avea parte de roade, dar doar unii dintre noi vor ști cum să pună la adăpost aceste roade. În Săgetător avem un tandem interesant Soare-Marte-Mercur, un stelium excepțional. Cuadratura Lilith-Fecioară cu planete din Săgetător ar putea să anunțe anumite cumpene sau dezorientări, pentru unii.

Cuadratura Saturn retrograd și apoi Neptun retrograd cu planetele din Săgetător anunță zile cu puțin mai mult bine pentru noi. E posibil să se relaxeze ceva la zodiile duble. Pentru unii, un ochi râde și altul plânge, pentru alții se anunță dușuri scoțiene. Toți suntem în aceeași mocirlă, doar că unii privesc la stele. Din această selecție nu trebuie să lipsească dorința, încrâncenarea de a face față la toate încercările și aportul nostru.

Horoscop săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie 2023. Decalajele par să fie din ce în ce mai mari, dar și distanța se pare că începe să fie din ce în ce mai mare între spiritele superioare și cele inferioare. Partea bună este că vom fi cu toții mai activi, mai agitați, mai bătăioși, mai competitivi, mai greu de manipulat pentru că va fi Mercur în mers direct, mai greu de mințiti, mai ambițioși și mai temerari. Ne vom arunca în foc pentru crezurile noastre. Nu luați decizii și nu dați răspunsuri în pripă.

Spiritele superioare au nevoie de idealuri înalte, pentru care să se lupte, să se sacrifice. Spiritele inferioare s-ar folosi de oricine pentru a le fi bine. Mercur este patronul comerțului și al deplasărilor, se vor agita spiritele acum sau pentru anul care urmează. Atenție la cei care se știu sensibili, nu vă expune la frig mai mult decât e cazul. Pot apărea și iubiri peste noapte sau la prima vedere, dorința de a avea pe cineva de Sărbători. Trebuie să fiți atenți cum vă puneți în valoare abilitățuile afective și emoționale, pentru ca relația să fie conștientă și nu superficială.

Horoscop Berbec / Ascendent Berbec
Este activă cea de-a noua casă a horoscopului general, în zilele care vin. V-ați făcut bagajele sau v-ați pregătit casa de oaspeți? Sau jucați cu destinul în deplasare, pe mese boierești? Cuvântul cheie al săptămânii este „planuri”, cu bonusuri și răsfățuri care vin.

Taur / Ascendent Taur
Vin sărbătorile! Săptămâna va fi respectata la adevărata ei valoare. E săptămâna Crezului, gând la gând cu bucurie. Uranus, planeta României, este în Taur și pregătirile vor avea un ritual special la voi. Pregătiți tot ce înseamnă de iarnă, de la mâncare la curățenie. Veți pune busuioc în grindă, în păr și sub pernă, pentru că este plantă sfântă. Vin boabe cu rod și spor în pridvor. Cuvântul cheie al zilelor următoare va fi spor și mulți veți ști cum să valorificați acest spor.

Horoscop săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie. Gemeni / Ascendent Gemeni
Mercur încă în Săgetător, pe început de săptămână, vrea să puneți preț pe slove, că la început a fost cuvântul. Acolo e aura voastră, într-o nouă săptămână de post, împăciuire, altruism și generozitate. Expresia cheie este „atenție ce vorbești, să îți spun cine ești!” O săptămână în care veți fi, practic, în elementul vostru. Veți face exact ce veți simți voi că vă place.

Rac / Ascendent Rac
Veți alerga dintr-un capăt în altul al casei, al orașului, deci veți fi în mare vervă. Se întrevăd ceva discuții în familie sau care țin de ceva foarte important. Există în stand-by niște lucruri care nu s-au pus pe tapet, niște situații care nu s-au tranșat.

Horoscop săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie. Leu / Ascendent Leu
La voi va fi vorba de dragoste pentru că va fi activă cea de-a cincea casă a horoscopului general al săptămânii. E liniștea dinaintea furtunii pentru cei care sunt în relații incompatibile… Rămâne de văzut, dar depinde ce și cum ați ales. Cârcotașii ar spune că e liniștea asurzitoare, dar atât de plăcută, care anunță ceva de suflet.

Fecioară / Ascendent Fecioară
Cu Mercur încă în Săgetător, se văd ceva inițiative sau discuții în familie sau la locul de muncă, depinde ce și cum. Unii lucrează de acasă sau sunt casnici, prin urmare zona aceasta trebuie pusă în evidență exact așa. Pentru ceilalți, mișcările cu totul se vor muta în zona carierei, a locului de muncă. Veți fi puși să alegeți ori, ori sau să împăcați și capra, dar și varza. E greu, dar nu imposibil.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru
Balanță / Ascendent Balanță
Comunicarea se vrea constructivă sau cu sport în săptămâna care vine, ea e cheia. Asteroidul Ceres vă ridică mingea la fileu, în rest, ochii îmn patru și atenție la neatenție.

Horoscop săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie. Scorpion / Ascendent Scorpion
Dați cărțile pe față și fiți cinstiți cu voi atunci când veți privi pe cineva în ochi sau vă veți privi în oglindă. Este săptămâna conștiinței sau, pentru unii, a conștientizării faptului că unii oameni vă sunt simpatici, iar cei care nu joacă așa cum le cântați vă sunt profund antipatici. Clar, nivele diferite de evoluție spirituală sau de a privi lucrurile.

Săgetător / Ascendent Săgetător
Horoscop săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie 2023. Un stelium excepțional, de zile mari, în constelația voastră care încearcă să susțină din start pe cei născuți în primul decan al zodiei. Ceilalți se încălzesc pe marginea terenului pentru ce va să vie de la destin în săptămânile care vor urma. Aveți de la Soare un plus de energie benefică.

Capricorn / Ascendent Capricorn
Cuvântul cheie al viitoarei săptămâni este discuții sau discuții. Fie vor fi la locul de muncă, carieră, cu autoritățile sau cu anumite persoane care au nevoie de dvs. Fie în familie, la cei care vor să pună țara la cale. Alți nativi vor avea discuții de alt nivel, în sensul de bârfe. Atenție la control!

Vărsător / Ascendent Vărsător
Și voi intrați în febra steliumului din Săgetător, pentru că este o agitație cu planete tinere, dinamice. Săgetătorul, prin excelență, are arc și vrea ținte fie pe termen scurt, fie imediate sau pe termen lung. Lucrurile se agită, dar cu folos. Agitația ține și de febra magiei de sărbători: liste, planuri, prieteni, rânduială, preocupări administrative și nu numai. Deviza săptămânii: să îmi iasă totul ca la carte! Asta vă dă o stare de spirit pozitivă și veți avea un alt imbold: optimiști și plini de speranță.

Horoscop săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie. Pești / Ascendent Pești
O săptămână de minte, trup și suflet pentru ceva, un crez, o menire, o cauză. Minte conectată la găsirea soluțiilor pentru a ajuta pe cineva sau a pune umărul la ceva. O cauză sau o cale de ieșire către lumină. Datorită planetelor care sunt în mișcare, agitate în sens astrovibrațional bun, magnetic, din Săgetător, cu Marte care este competitiv și ambițios, cu Mercur care este în cădere, dar știe cum să vorbească și, mai ales, trebuie să țină măsura diplomației și nu a limbii ascuțite.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu