Horoscop săptămâna 13-19 decembrie 2021. Află cât de bine vei sta cu banii și cu dragostea

0

Horoscopul pentru săptămâna 13-19 decembrie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru toate zodiile. Află aici ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și ce trebuie să faci pentru a avea o săptămână reușită. Horoscopul îți spune cât de bine vei sta cu banii și cu dragostea, dar și cum vor evolua lucrurile la locul de muncă.

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021

Previziuni astrele complete pentru fiecare semn zodiacal. Vezi ce anunță astrele pentru zodia ta sau pentru ascendentul tău.

Zodia Berbec

Este o săptămână bună pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Berbecului care se vor ajuta de intuiție pentru a ocoli cu succes toate problemele. În plan sentimental, acești nativi ar putea avea mici neplăceri legate de un adevăr nespus la timp de partenerul lor de viață. Toleranța este cheia.

Zodia Taur

Noi orizonturi se deschid pentru cei născuți în zodia Taur. Din punct de vedere profesional, vor primi o ofertă de nerefuzat. Vor simți nevoia să se consulte cu o persoană apropiată pentru a lua cea mai bună decizie. Spre finalul săptămânii se anunță o călătorie importantă.

Zodia Gemeni

Sfatul astrelor pentru zodia Gemeni, în această săptămână, este să fie atenți la modul în care relaționează cu cei din jur. Este important să-și expună punctul de vedere și să-l apere, dar nu e în regulă să-l impună cu forța altor persoane.

Zodia Rac

Dacă veți ignora micile neplăceri care apar inevitabil în fiecare zi, această săptămâna va fi una fabuloasă pentru voi. Primiți vești bune atât de la locul de muncă, cât și din plan sentimental/familial. Așteptați-vă la surprize foarte plăcute. În a doua parte a săptămânii veți rezolva niște probleme legate de acte și proprietăți.

Zodia Leu

Este o perioadă foarte bună pentru noi afaceri, sau extinderea celor vechi. Cu ajutorul astrelor veți apăsa fix pe butoanele potrivite pentru ca totul să iasă conform planului inițial. Învățați să renunțați la orgoliu, mai ales atunci când vine vorba despre parteneriate înfloritoare.

Zodia Fecioară

Fecioarele ar trebui să fie atente la proiectele neterminate pentru că altfel vor simți că trag mereu după ele o piatră grea. Este o săptămână bună pentru planificare și analiză. Nu strică puțină introspecție pentru stabilirea priorităților pe termen mediu și lung. Atenție la cheltuielile nejustificate!

Zodia Balanță

Balanțele vor face tot posibilul să-și mențină concentrarea. Au foarte mult de muncă în această perioadă, iar oboseala și rutina pot duce la greșeli greu de reparat. Încercați să lucrați cu pauze, pentru a vă ajuta mintea și corpul să țină pasul cu intențiile voastre.

Zodia Scorpion

Pentru Scorpioni, întâlnirea cu rudele îi va ajuta nu doar la întărirea legăturilor de familie, deși este foarte importantă, ci și la restabilirea încrederii. Acești nativi au nevoie de o perioadă de pauză în care să-și reevalueze condiția și să-și amintească de unde au plecat pe drumul vieții.

Zodia Săgetător

Este posibil ca lucrurile să nu vă iasă așa cum v-ați propus, dar nu ar trebui să faceți din asta un capăt de lume. Aveți tendința să exagerați eșecul, iar asta vă poate destabiliza complet. În plan familial se vor întâmpla niște schimbări importante, care vă vor aduce fericire.

Zodia Capricorn

Capricornii vor traversa, în primele zile din această săptămână, stări de nemulțumire internă, de melancolie și vor simți că nu fac destul, că nu sunt suficient de buni. Din fericire, stările proaste vor dispărea începând de miercuri când își vor da seama că nu au de ce să se plângă.

Zodia Vărsător

Prima parte din această săptămână aduce schimbări importante nativilor zodiei Vărsător. Este important să fiți cu ochii în patru și să nu ratați oportunitățile care se ivesc. Aveți șansa să evoluați într-o săptămână cât nu ați făcut-o într-un an. Atenție la cum relaționați în relația de cuplu. Este posibil ca partenerul de viață să aibă niște nemulțumiri la adresa voastră.

Zodia Pești

Dacă ești născut sub semnul zodiacal al Peștilor este bine să știi că această săptămână te va pune pe gânduri. Vei afla lucruri importante despre o persoană apropiată și vei înțelege că te-ai cam înșelat în privința ei. Sfatul astrelor este să nu-și fie teamă să iei decizii radicale.