Horoscop săptămâna 1-7 ianuarie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care ia bani la început de an!

eduard

Horoscop săptămâna 1-7 ianuarie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în prima săptămână din noul an care vine.

Horoscop săptămâna 1-7 ianuarie 2024
Până pe data de 7 ianuarie, Mercur va fi retrograd în Săgetător și, cel puțin o săptămână după, vom simți rezonanța planetei. Nu uitați că un tranzit al lui Mercur retrograd durează, în medie, 3 săptămâni. Apoi își va relua mersul direct. Luni, 1.01, o să fie o zi favorabilă pentru cei care știu măsura lucrurilor, se respectă și au protecție de la Univers.

În momentul în care o planetă intră în mișcare retrogradă, are un punct de staționare. Acela este foarte dificil, acolo se blochează tot. Și la fel când își reia mersul direct, iar este un punct critic de genul acesta. Timpul pare că se dilată, simțim trăirea altfel. Un lucru este cert: Mercur retrograd, devenit deja folclor, e considerat că aduce cel mai dificil aspect. Dar nu e adevărat, el doar ne zăpăcește.

Bonusul urmează să vină! Trigonul Soarelui cu Luna din Fecioară vrea să asigure pe cei bine ancorați în realitate că, dacă hambarul este plin, nu vor lipsi nici banii, dar vor avea acum și siguranță. Este vorba de gospodarii adevărați, muncitori, oamenii cinstiți cu creierul brăzdat de noi circumvoluțiuni demne de cercetători. Vor veni bani, profit sau beneficii de altă natură.
Horoscop 2024
Marte în Capricorn, cuadratură cu axa karmică din Berbec și Balanță, zodii cardinale, și Pluto, pe ultima sută de metri în Capricorn, susțin înțelepții zodiacului care caută să aprindă luminița din interior. În esență, îi provoacă și pe cei care plâng acum în pumni să înțeleacă de ce, cum și care este calea, în așa fel încât destinul lor să se schimbe în bine. Atenție la facturile karmice restante!

Este esențial ca în această primă săptămâna a anului 2024, tradițional, să pășim cu dreptul. Să ne uităm la ceea ce înseamnă sporul românesc și să respectăm tradițiile.

Horoscop Berbec / Ascendent Berbec 2024
Previziuni sentimentale la început de an! Te vor ajuta să înțelegi exact care este tabloul săptămânii care va urma, ca să îți faci planurile ca la carte. Marte este în Capricorn cu Soarele și cu Pluto, cuadratură cu axa karmică din Berbec și Balanță. Te poziționezi la răscruce de drumuri și ești pus în situația de a alege o cale corectă de evoluție. Este o săptămână care te pune în fața unor situații concrete, unde va trebui să alegi.

Horoscop săptămâna 1-7 ianuarie 2024. Taur / Ascendent Taur
Trigonocrația Soarelui natal cu Luna din Fecioară și steliumul din Capricorn atenționează la sănătate. Trebuie să fie prioritară acum! Unii pot avea tensiuni pe carieră sau pe străinătate. Mai pot apărea tensiuni pe o relație cu cineva. Nativii sunt țintiți spre ceva important care nu poate să rămână așa.

Gemeni / Ascendent Gemeni 2024
Horoscop săptămâna 1-7 ianuarie 2024. Pășiți cu dreptul în acest an, o să începeți bine. Mercur este retrograd în Săgetător, pe ultima sută de metri, și nu vrea să vă fie 100% aliat, ci doar 50%. Cei care au Mercur retrograd la naștere e posibil să o ducă mai bine acum, cu tot bagajul lor karmic cu care vin. Trebuie să fiți foarte diplomați în dragoste și în carieră.

Rac / Ascendent Rac 2024
Săptămâna debutează cu Luna în Fecioară, semn că va trebui să vă scuturați de luni, să fiți raționali de marți și bine ancorați în realitate de miercuri, pentru a nu rata startul și a intra direct în competiție într-o poziție cât mai favorabilă. La finalul săptămânii trebuie să treceți linia de finish, acolo unde se află banii și medalia.

Horoscop săptămâna 1-7 ianuarie 2024. Leu / Ascendent Leu
E bine să vă faceți încălzirea și antrenamentul! Săptămâna viitoare începe maratonul de destin pentru voi. Acum Luna din Fecioară aduce daruri, bonusuri, beneficii. Vin zile cu plus!

Fecioară / Ascendent Fecioară 2024
Horoscop săptămâna 1-7 ianuarie 2024. Săptămâna vă șoptește vorbe dulci, vești de dragoste sau de / dinspre familie. Trigonul Lună cu steliumul Capricorn înseamnă vești. Câștigurile vin de la copii sau sunt de natură emoțională, un fel de dar de stele în sensul în care astrele predispun și omul dispune. Depinde de fiecare dintre voi cum transformați acest lucru într-un avantaj!

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru
Balanță / Ascendent Balanță 2024
Axa karmică din Balanță cu Berbec în cuadratură cu steliumul din Capricorn vă ia la întrebări sănătatea, la cei mai mulți, iar la alții va fi vizată cariera. Apar constrângeri, pare o chestiune destul de dificilă, dar provocările sunt interesante în viață. Ce ne-am face fără ele? Pentru unii poate să fie dificil pentru că acolo sunt banii, câștigurile sau beneficii care țin de altceva. În esență, sănătatea trebuie să fie pe ordinea de zi a săptămânii care vine. Dar și grija pe care v-o acordați! Nu munciți și nu vă distrați până la epuizare.

Scorpion / Ascendent Scorpion 2024
Horoscop săptămâna 1-7 ianuarie 2024. Facem diferența între spiritele superioare și cele inferioare. Cele din urmă vor fi cu un ochi la slănină și altul la făină. Cele superioare se gândesc la bogății. La cei bogați sufletește, valoarea este contabilizată altfel. Este o zodie care acordă o mare importanță acestui filon aurifer și de platină.

Săgetător / Ascendent Săgetător 2024
Săptămâna este favorabilă celor calmi, blânzi și constructivi. Ceilalți se vor lovi ca de un zid de acest Mercur retrograd sau se vor întâlni cu el la o partidă de șah, cu destinul. Trebuie să puneți în prim plan sau să mizați pe această partidă, unde cineva vă provoacă sau voi dați șah cuiva. Important este să nu dați șah destinului sau el vouă! Vorbeam de parteneriate, Mercur fiind patronul Gemenilor, automat poate fi vorba de așa ceva. Cert este că Mercur retrograd nu vă susține, dar e important să știți cum să comunicați. Vorba dulce mult aduce!

Capricorn / Ascendent Capricorn 2024
Steliumul din constelația voastră vă susține! În primele 3 zile din 2024, datorită trigonului cu Luna din Fecioară, bonusurile sunt înșiruite în linie. Profitați de aspectele pozitive, de acest start benefic și nu vă culcați pe o ureche! Nu leneviți, astrele vă susțin.

Horoscop săptămâna 1-7 ianuarie 2024. Vărsător / Ascendent Vărsător
Cine are carieră poate să se aștepte la vești bune, chiar din prima săptămână. Pe toate planurile. La unii vin în plan afectiv, emoțional, acolo unde crește stima de sine, starea de spirit poate să fie pozitivă. Suportul acesta indică faptul că unii se vor ocupa de ei, în sensul de răsfăț. Atenția trebuie să fie doar la cei care au anumite afecțiuni restante sau cronice. În rest, e de bine!

Horoscop săptămâna 1-7 ianuarie 2024. Pești / Ascendent Pești 2024
Vești bune, profitabile, de la sextilul planetelor din Pești cu steliumul din Capricorn. Dacă trigonocrația reprezintă un aspect 100% pozitiv în astrologie, se spune că sextilul este la fel de benefic și de pozitiv în jur de 75%. Depinde de noi cum transformăm și valorificăm aceste elemente esențiale din Univers în așa fel încât să ne fie bine. Profitul poate să apară din alianțe, la unii de la cele sentimentale, la alții de la cele cu familia. Cine începe bine de luni, poate să atragă beneficii toată săptămâna.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu