Horoscop Nicoleta Svârlefus. Se intoarce roata pentru 3 zodii. Vin 7ani cu noroc la bani pentru o zodie

eduard

În horoscopul realizat de Nicoleta Svârlefus pentru anul acesta, astrologul a făcut câteva previziuni interesante din care reținem un lucru interesant:

O zodie va avea 7 ani de noroc la bani începând cu lunile următoare.

Schimbările planetare și reașezarea lor pe bolta cerească, în casele zodiilor vor produce câștiguri neașteptate pentru multe persoane.

Horoscop Nicoleta Svârlefus:

Berbecul, 7 ani de noroc la bani

Conform astrologului Nicoleta Svârlefus, 7 ani de acum înainte.

Berbecul va avea numai de câștigat. Acest nativ de foc va bifa fiecare succes cu mai multă mulțumire și cu mai multă responsabilitate.

Taurul va trebui să își schimbe puțin felul de a vedea lucrurile și să se axeze pe mai multe activități, poate chiar să își schimbe jobul.

Geamănul trebuie să aibă grijă puțin mai mult de sănătatea sa în următoarea perioadă.

Racul nu va mai fi la fel de stabil din punct de vedere profesional. Unele aspecte cunosc o turnură neașteptată, așa că va trebui să muncească poate chiar dublu.

Leul îl are pe Uranus timp de 7 ani de acum înainte în semnul lor, iar asta înseamnă o evoluție spirituală.

Fecioara va avea parte de noi provocări

Fecioara are parte de o deschidere a minții, a perspectivelor. Va fi în permanentă gata de noi provocări.

Balanțele se vor apleca spre tot felul de activități noi, vor începe cumva o viață nouă sub multe aspecte.

Scorpionul va face o schimbare la 180 de grade în perioada imediat următoare, iar Săgetătorul, cu Jupiter în semnul său, îl va scăpa de zona de instabilitate și de emoțiile negative.

Capricornul va avea parte de 7 ani în care va ști ce înseamnă să fii zen. Lucrurile se vor schimba foarte mult pentru acest semn zodiacal din toate punctele de vedere.

Vărsătorul e încurajat să se implice mai mult în activitățile sociale, să ia parte la treburile cetății ca persoană implicată.

Nativul Pești are parte și el de stabilitate financiară în următorii 7 ani, chiar dacă nu mai plouă cu bani așa cum s-a întâmplat în anii 2017 și 2018.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu