Horoscop Mihai Voropchievici 5-11 octombrie 2020. Ce zodii au protecţie divină. Previziuni rune

0

Horoscop rune 5-11 octombrie. Luna octombrie a început și vine cu vești destul de bune pentru zodii. Numerologul Mihai Voropchievici a consultat din nou runele și a prezentat în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse”, previziunile pentru fiecare nativ în parte. Se anunță o săptămână cu de toate.

Horoscop rune BERBEC
Pentru Berbeci se anunță o săptămână în care semnul călătoriei va fi prezent. Este bine să înceapă deja să-și facă bagajele pentru că vor avea parte de multe plimbări.

Horoscop rune TAUR
Cele mai bune vești vin pentru Tauri. Acești nativi se vor bucura în următoarele zile de protecție divină. Vor fi protejați de toate forțele văzute și nevăzute și de toate răutățile oamenilor. Așa că totul va merge minunat.

Horoscop Minerva Octombrie 2020. Majoritatea planetelor sunt în semne de pământ şi de aer, cum afectează zodiile

Horoscop rune GEMENI
Atenție la Gemeni și atenție mare nativi născuți sub acest semn. Au cheg de ceartă și pe scandal. Vor să provoace o mică bătălie, dar nicio șansă de câștig. Deci lăsați bătăliile pentru că le începeți degeaba. Veți pierde.

Horoscop rune RAC
Pentru Raci sunt două sfaturi importante: să se relaxeze și nu-și mai facă probleme pentru starea de sănătate a unei persoane dragi pentru că nu există niciun motiv în acest sens. Persoanele respective au o sănătate de fier.

Horoscop rune LEU
Pentru Lei se anunță o săptămână frumoasa, în care vor fi răsfățați. Multe cadouri, surprize sau o sumă de bani importantă va veni la acești nativi. Se poate spune că leii dau lovitura!

Horoscop rune FECIOARA
Fecioarele au chef de mister, sunt înconjurate de această aură. Nimeni nu înțelege cum vrea, ce vrea, are multe gânduri și le rezolvă numai în ceasul de taină cu ziditorul.