Horoscop MARTI, 5 decembrie 2023. Zodia care ar putea fi trădată de un prieten apropiat

eduard

Horoscop 5 decembrie 2023. Este o zi tensionată, dar lucrurile se vor rezolva dacă trataţi totul cu moderaţie.

Horoscop 5 decembrie 2023 Berbec

Nativii Berbec își fac planuri cu persoana iubită. Și nu este exclus ca pe viitor să studiați în străinătate.

Horoscop 5 decembrie 2023 Taur

Pentru Tauri astăzi la locul de muncă se instalează o rutină apăsătoare. Pe lângă asta, e posibil să aveți anumite frici legate de o situație în familie. Dar, în a doua parte a zilei neîncrederea va dispărea și totul va reveni la normal.

Horoscop 5 decembrie 2023 Gemeni

Gemenii vor primi o invitație la o petrecere unde au așteptări destul de mari. Însă, lucrurile nu vor sta așa cum își imaginează. Dar, vor salva atmosfera folosindu-se de simțul umorului.

Horoscop 5 decembrie 2023 Rac

Racii vor participa la o reuniune de familie. Astfel, se vor simți utili ajutând o persoană dragă să treacă printr-un impas.

Horoscop 5 decembrie 2023 Leu

Nativii Leu vor fi stresați azi pentru că unele probleme pe care le-au tot amânat au nevoie de rezolvare. În caz că aveți nevoie, acceptați ajutorul din partea apropiaților.

Horoscop 5 decembrie 2023 Fecioară

Fecioarele ar trebui să se bucure mai mult de lucrurile simple care le dau poftă de viață. Lăsați grijile în urmă și concentrați-vă pe ceea ce contează cu adevărat.

Horoscop 5 decembrie 2023 Balanţă

Balanțele vor avea parte de o mărturisire din partea unui prieten. Și aici poate fi vorba despre o minciună sau o trădare. Nu vă fie frică să vă exprimați părerile.

Horoscop 5 decembrie 2023 Scorpion

Scorpionii se vor confrunta cu situații neprevăzute, cu care nu s-au mai întâlnit până acum. Nu vă îngrijorați, ci din contră căutați soluții.

Horoscop 5 decembrie 2023 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii ar trebui să nu se joace cu focul. Nu toată lumea e pregătită pentru tipul vostru de umor, așa că… atenție până unde vă întindeți cu glumele.

Horoscop 5 decembrie 2023 Capricorn

Capricornii trebuie să-și facă ordine în viață. Sfatul astrelor este să renunțați la colaborările sau relațiile care nu vă mai sunt pe plac.

Horoscop 5 decembrie 2023 Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de o zi excelentă. Vor termina câteva lucruri prin locuință pe care le-au tot amânat. Dar, vor pune la punct și detalii pentru o vacanță în străinătate.

Horoscop 5 decembrie 2023 Peşti

Ziua de astăzi îi găsește pe nativii Pești neîncrezători. Veți reuși mai greu să duceți la bun sfârșit sarcinile zilei. Dar, dacă veți cere ajutorul îi veți primi fără ezitare.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu