Horoscop lunar decembrie 2023: zodiile câștigătoare la final de an. Scapă de probleme vechi și sunt protejate de Dumnezeu

eduard

Horoscop lunar decembrie 2023: zodiile care vor triumfa pe toate planurile în ultima lună anului. Câțiva dintre nativi vor scapă de probleme apăsătoare și vor intră senini în 2024. Iată ce ne rezervă astrele decembrie. Vezi dacă te numeri printre cei norocoși și protejați de Divinitate.

Berbec

Destul de greu ați fost încercați până acum. Dar a venit vremea să vă demonstrați talentele și abilitățile. Scuturați-vă deci de stările pesimiste și gândurile descurajatoare, privind înainte cu optimism! Iar dacă se vor mai ivi chestii de rezolvat, amintiți-vă că dispuneți de extraordinara capacitate de adaptare.

Primele câteva 3-4 zile de decembrie păstrează energiile lui noiembrie, după care, bunăstarea și starea de spirit se vor stabiliza și va exista ocazia de a se dovedi calități excelente de afaceri și financiare. Vă vin idei și le discutați cu colegii sau cu oameni aflați pe aceeași frecvență cu voi. Împreună puteți face strategii de dezvoltare și implementare,c are mai târziu vor da roade. Există însă o greutate de pornire care depinde de voi. Dacă veți fi grăbiți și impulsivi așa cum vă știu, dar și dacă vă risipiți în mai multe deodată, atunci singuri vă veți da cu stângu-n dreptul.

Atâta timp cât Soarele va traversa Săgetătorul, zodie de Foc ca și a voastră, mari deschideri vor primi aceia care lucrează-n sistemele de educație superioară, drept sau în companii străine.

Retrogradarea lui Mercur poate încetini mersul lucrurilor, iar pe parcursul ei vă sugerez o întoarcere pe greșeli mai vechi pentru a le repara.

Taur

Decembrie va fi o lună de făcut bilanțuri, de tras concluzii și de sfătuit cu oameni experimentați acolo unde vă simțiți depășiți de situații. Nu vă lăsați provocați și nici nu acționați pe baza stărilor emoționale, ci curățați-vă mintea de gândurile inutile! Aveți nevoie de claritate pentru a schița bine planurile acțiunilor viitoare.

Calmul și relaxarea se vor instala, lăsând în urmă ceea ce v-a produs stres în noiembrie. Cooperarea, semnarea acordurilor și tratatelor oficiale vor contribui la dezvoltare și stabilitate în continuare. Altfel, a vă lăsa dominați de instincte și sentimente, nu ar conduce decât la pierderi.

Retrogradarea mercuriană va readuce pe tapet vechi colaborări sau reluarea de proiecte abandonate cândva.

Din punct de vedere al sănătății, încă rămâneți vulnerabili datorită unei oboseli cronice. Cocktailurile cu vitamine vor ajuta la întărirea sistemului imunitar, iar dacă prindeți o gripă, o răceală, nu ezitați să începeți imediat tratamentul.

Financiar, perioada e bună pentru rezolvarea problemelor financiare. Închideți-vă împrumuturile, plătiți-vă datoriile și rezolvați-vă facturile! Un mic profit este posibil, dar și schimbări neașteptate. Nu vă îngrijorați, ele vor fi în general plăcute!

În cuplu, anumite situații conflictuale se pot agrava, cel mai adesea din pricina inflexibilității și a ambițiilor nemărginite de ambele părți.

Gemeni

Inteligența și socializarea v-ar aduce bune rezultate în această ultimă lună din 2023. Veți putea construi relații bune cu partenerii, veți avea inițiative și perspicacitate în afaceri. Înainte însă de a lua orice decizie, gândiți-vă totul până la cel mai mic detaliu.

Raportat la poziția Soarelui, în următoarele 3 săptămâni multe circumstanțe vor depinde de comunicarea cu ceilalți. Nu le ignorați părerile, nici celor cu care lucrați, nici membrilor cu care conviețuiți. Accentul energetic nu este doar pentru voi, ci și pe interesele și obiectivele celorlalți cu care veniți în contact. Doar să nu exagerați apoi cu dependența de colegi, parteneri sau prieteni! Nu de alta, dar vă veți trezi cu rezultate mai puțin favorabile și le veți facilita lor înaintarea, în defavoarea voastră.

Așteptați-vă ca în ultimul decan de decembrie să fiți întorși din drum și obligați să vă reconsiderați planurile anterioare! Ele au nevoie de adaptare, în funcție de condițiile de-acum.

În familie, lucrurile decurg cu bune, dar și cu tot felul de poticneli, în special în relația cu membrii în vârstă.

Financiar, cheltuielile pot fi mai mari decât câștigurile și probabil că ceilalți ai voștri vor avea mai mari beneficii decât voi. Nu-i problemă, vă veți înfrupta și voi din darurile lui Moș Crăciun.

Rac

Veți avea multe de rezolvat, iar timpul aproape că nu va fi suficient pentru toate. Veți fi împărțiți între carieră și familie și vă veți simți obosiți. Mobilizați-vă, nu de alta dar știați oricum ce vă așteaptă. Organizați-vă și eficientizați totul stabilindu-vă prioritățile!

Financiar, există destulă incertitudine, dar ideile creative și efortul dublat vor aduce câștiguri ca să echilibreze balanța de plăți.

Dacă vor exista probleme de natură juridică, va fi dificil să le rezolvați fără sprijinul altora. Dezvoltați tactici comportamentale care vă vor permite să depășiți obstacolele fără complicații!

Mijlocul lunii poate aduce rezolvarea problemelor vechi. Vor fi șanse să le discutați și să obțineți rezultate concrete.

Medical, poziția Soarelui vă va vulnerabiliza, mai ales dacă vă știți cu boli cronice. Nu le neglijați! De asemenea, atenție la bolile virale și infecțioase, ale căror complicații pot fi severe! Începeți tratamentul la timp și evitați colectivitatea! Oricum, metodele tradiționale și deja testate vor da un efect.

În mediul de lucru, poate trona bârfa și calomnia. Voi vedeți-vă conștiincios de treburi și evitați orice intrigă. Veți putea preveni în acest mod situațiile provocatoare și consecințele rele ale tensiunilor.

Leu

Pentru a traversa bine această ultimă lună din 2023, aveți nevoie de forța voastră creativă, de implicare în activități și de multă responsabilitate. De primul element oricum dispuneți în mod natural, dar dacă l-ați ținut până acum la naftalină, a venit

vremea să-l scoateți la aerisit. Și nu mă refer la a ridica niște castele spre cer fără ca ele să aibă fundația solidă pe pământ.

Îndreptați-vă talentele spre carieră, pentru că acolo se vor ivi modificări importante. Renunțați la planurile necinstite și evazive, pentru că profiturile necinstite se vor duce pe apa sâmbetei la fel precum apar. Negociați, faceți oferte, întâlniți oamenii potriviți și apoi acționați! Concentrați-vă pe sarcinile și problemele prioritare și rezolvați-le sistematic!

Financiar, câștigurile sunt mici. Există explicație pentru asta-sunteți în faza reconstrucției care necesită investiții. Veți găsi însă suport la alții pentru a vă descurca deocamdată. Ideea nu e de a da lovituri bănești peste noapte, ci de a atinge nivelul unui venit stabil în timp.

Pentru cei aflați în cuplu, se pot ivi diferențe de opinii în modul de cheltuire a banilor. Fiți voi buni strategi și nu vă lăsați duși de parteneri dacă aceștia vor aruncare în achiziții mari!

Fecioara

Vine o lună de iarnă în care multe treburi și sarcini veți avea de rezolvat. Ca urmare, nervozitatea și epuizarea nu vor întârzia să apară. Energia va începe să scadă și trebuie să luați măsuri de încetinire a ritmului nebunesc. Ocupați-vă atunci de obținerea confortului acasă, de reparare, reamenajare și înfrumusețare. Vor fi preocupări plăcute, oricâtă muncă veți depune pentru ele.

Pentru câștiguri financiare, veți avea idei interesante. Bine-ar fi totuși să le ascultați și pe ale altora, pentru că nu-s de neglijat nici acelea.

Zona de străinătate sau colaborarea cu persoane de alte naționalități nu vă favorizează, iar acolo se vor ivi obstacole și neînțelegeri. Dacă veți dori să găsiți altceva de lucru, puteți începe de-acum să căutați. Retrogradarea planetei care vă guvernează semnul chiar sugerează o reconsiderare a sferei profesionale.

Medical, problemele nu sunt de nerezolvat, dar nu înseamnă că o răceală, o viroză nu s-ar ivi la orizont. Bolile cronice în schimb, ar putea necesita niște investigații mai amănunțite.

Spre finalul anului, fiți mai reținuți în reacții! Riscați să provocați tensiuni și să stricați relații.

Balanța

Instabilitatea din noiembrie va păstra ceva urmări și acum, la final de an, însă nu va avea aceeași mare intensitate. Pot veni surprize interesante, întâlniri satisfăcătoare și momente plăcute.

Prima săptămână a lunii poate aduce excitabilitate, agitație și intoleranță, iar răspunsurile agresive pot tensiona relații și comunicare. De aici, adio bună colaborare și înțelegere! Și bine-ați venit tot felul de probleme! Cam așa aș caracteriza perioada. Cu o perioadă atât de dinamică, voi ați face bine să vă direcționați pozitiv spre noi idei profesionale, spre extindere a domeniilor sau spre propria dezvoltare personală.

Financiar, veți avea o dorință nebunească de a cheltui sume mari pentru divertisment sau achiziții. Ar trebui să renunțați la lucruri scumpe. Ele sunt acum inutile.

A doua parte a lunii va purta amprenta lui Mercur retrograd, astrul responsabil pentru contacte și conexiuni. Va trebui să vă ocupați în mod repetat de aceleași probleme, să reveniți la chestiuni anterioare, să refaceți și să corectați lucrări și documente efectuate în trecut. Cei angajați, nemulțumiți de job, vor dori să-l schimbe. Îi sfătuiesc pe aceia să caute altceva, dar să nu facă pasul decisiv deocamdată.

Scorpion

Intrarea planetei Venus în zodia voastră și două astre active și dinamice așa cum sunt Soarele și Marte în sectorul banilor, face ca multe în această privință să depindă de voi și de eforturile voastre. Nu veți primi prea mult sprijin financiar din afară,și nici mari sau multe cadouri. Doar voi veți fi aceia care să vă întăriți bunăstarea. Așadar, dacă se va ivi o ofertă de muncă suplimentară sau alte propuneri, nu ezitați să le acceptați. Așa, veți reuși să vă rezolvați toate problemele

financiare controversate și să intrați curați de datorii în noul an. Venitul nu va scădea, ba chiar uneori va crește ușor.

Grijă doar că odată cu veniturile, pot crește și costurile! Drept e că majoritatea cheltuielilor vor merge către familie, casă, copii și nevoile celor dragi. Va trebui să cheltuiți o sumă importantă pentru nevoile copiilor și să rezolvați problemele aferente.

În privința sănătății, veți fi mai stabili acum decât lunile precedente. Însă nutriția joacă un rol important. Mâncați alimente sănătoase, renunțați la alimentele grase și picante sau la cele de la fast-food! La fel, chiar dacă vin sărbătorile, nu exagerați! Vă puteți permite un pic în plus, dar totuși, dacă vrei să vă simțiți bine, urmați dieta!

Săgetător

Cu Soarele și Marte chiar pe semnul vostru, energia și dinamismul nu vor lipsi. Dar nici graba sau iritabilitatea. Evitați deci comportamentul agresiv și situațiile conflictuale și veți reuși să faceți lucruri mărețe, poate așa cum n-ați putut de-a lungul întregului an!

Luna ar putea fi favorabilă și relațiilor, pentru înțelegerea situațiilor și rezolvarea problemelor personale. Doar că există riscul de a fi prea egoiști, inclusiv acolo unde nu-i cazul.

Cât despre cei singuri, atâta timp cât planeta iubirii va rămâne-n Scorpion, șansele de a găsi pe cineva potrivit nu-s multe. Dar nu înseamnă că ei trebuie să se oprească din căutări, cu condiția ca ele să nu devină obsesive.

Sectorul profesional este la înălțime, iar voi aveți oportunitatea astrală de a rezolva în mod conștient probleme complexe. Veți reuși astfel să atingeți multe din obiectivele propuse.

Retrogradarea lui Mercur va avea loc pe casa banilor și n-ar fi exclus să primiți promisiunile unei recompense pentru munca depusă de-a lungul timpului. Faptic, deși pot exista întârzieri, banii o să-i primiți. Nu același lucru voi spune despre nativii care au afaceri. Aceia s-ar putea să fie nevoiți să apeleze la avocați pentru a-și recupera niște sume.

Capricorn

Destulă perioadă din lună vă veți smți demotivați și slăbiți de energie. Proiectele la scară largă pot fi amânate pentru o perioadă, pentru că este posibil să nu existe suficiente rezerve-n voi și pentru ele. Nu vă impacientați, luați-o cu ușurelul, pentru că vor fi destule șanse ca să vă reveniți.

Ocupați-vă de lucruri de rutină, oricât de plictisitoare și nesatisfăcătoare vi se par ele! Petreceți câteva zile în singurătate, cel mult lângă familie și gândiți-vă la țintele viitoare. Purtați discuții deschise asupra problemelor semnificative și dacă se ivesc neînțelegeri, rămâneți calmi. Dați dovadă de responsabilitate, consecvență și prudență, deoarece așa veți reuși până la urmă să puneți ordine-n viață.

Financiar, nu văd în aranjamentele astrale mari fluctuații, ci se păstrează oarecum un ton neutru. Veți cheltui pentru casă ori pentru copii dacă aveți. Pe aceia care totuși insistă pe făcut acum bani mai mulți îi sfătuiesc să ia în considerare ideile prietenilor care-s cu picioarele pe pământ. Tot la ei găsiți și finanțare, dacă e vreo urgență și n-aveți suficiente fonduri.

Medical, sunteți vulnerabili la răceli ori infecții sau trebuie să țineți dietă, regim sănătos și să vă odihniți.

Vărsător

Ultima lună a anului 2023 este pentru voi dinamică astral, cu influențe amestecate bune sau instabile. Nu va lipsi oprtunitatea de a face lucruri frumoase, dar nici riscul dezechilibrului.

Săptămânile în care Soarele se va mai afla-n Săgetător, indică pentru voi necesitatea lucrului în echipă, stabilirea unor obiective de grup sau solicitarea suportului prietenilor atunci când veți avea nevoie.

Tensiunile din noiembrie vor continua pentru unii și-n decembrie, mai ales în zona relațiilor de familie sau a finanțelor. Veți avea cheltuieli mari, iar unele vor fi rezultatul achitării unor împrumuturi. De asemenea, nu vă bazați pe toate propunerile de afaceri pe care le veți primi, deoarece nu vin toate de la oameni corecți și de bună-credință.

Mijlocul lunii se calmează, dar vă poate lăsa și fără vlaga de a înainta în ceea ce v-ați propus. Deși nu există forță de acțiune, există totuși putere de a comunica și negocia.

Medical, nu veți avea motive de îngrijorare, doar că anumite obiceiuri proaste vă pot face rău. Ar fi bine să scăpați de ele.

Pești

Deloc simplă luna decembrie, ea poate aduce până la urmă un sentiment de împlinire a obiectivelor anului 2023. Nu vor lipsi iritarea, stresul, nervozitatea, însă veți avea forța de a vă lupta cu ele. Dacă veți avea inițiative și curaj de a vă asuma proiecte mari, vremurile ce vin promit multe pentru voi. Da, efortul poate fi dublat, însă rezultatele lui merită.

Riscurile de a vă complica acum viața vin din instabilitatea psihică și emoțională. Reacțiile voastre sub astfel de influențe pot fi proaste și vă puteți ridica singuri opreliști. Aglomerarea astrală din Săgetător v-ar putea conduce și ea la credințe, argumente și filozofii greșite, lucru ce-ar putea declanșa tensiuni în relații.

Dacă aveți afaceri în dificultate, nu ezitați să apelați la cunoștințe cu putere și funcție-n societate. De asemenea, rețineți că lipsa de diplomație în relația cu organele statului nu va rezolva nimic în favoarea voastră, nici măcar acolo unde poate că aveți dreptate.

Sănătatea va fi influențată de cât de mult acordați voi atenție organismului. Dacă nu aveți grijă de el printre atâtea alte sarcini și proiecte, atunci el se va revolta. Cei care se știu vulnerabili pe zona dermato sau osteo-articulară, ori cu probleme de coloană, să fie mai atenți!

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu