Horoscop de weekend 4-5 decembrie. Zodiile care au parte numai de probleme

0

Horoscop de weekend 4-5 decembrie 2021. Horoscop pentru toate zodiile la final de săptămână. Vezi care sunt previziunile acestui weekend și află dacă vei avea noroc. Descoperă dacă te numeri printre zodiile norocoase ale horoscopului.

Zodia Berbec

Sâmbătă este o zi favorabilă planurilor de viitor, în care planurile par uşor de realizat. Duminică simți nevoia să petreci timp alături de cei dragi, să vorbiți, să povestiți despre cele mai interesante subiecte din viața voastră.

Zodia Taur

În toată disperarea ta de a încerca să nu te enervezi și să nu de agiți, nu prea ai de ales. Cei din jur parcă vor să te facă să iei foc și le place când te supără, de parcă ar avea ceva de câștigat din tot acest circ.

Zodia Gemeni

Este important să-ți păstrezi nu decât calmul, ci și acea putere a ta, specială, de a pune lucrurile în ordine. Îți place să fie totul pus la punct, să fii organizat, iar asta îți iese mereu, pentru că te-ai obișnuit cu acest stil de viață special.

Zodia Rac

Ai foarte multe planuri. Prea multe pentru un singur om, aşa că mai gândeşte-te şi ia o pauză. Stresul nu îți face deloc bine și vei vedea că își va pune amprenta asupra ta din toate punctele de vedere.

Zodia Leu

Ai parte de o un weekend în care ai putea vedea puțin deformat anumite situații. Deciziile pe care le iei nu vor fi deloc unele potrivite, pentru că nu gândești limpede și stresul și-a pus amprenta asupra minții tale.

Zodia Fecioară

Aştepţi nerăbdător Anul Nou, aşa că, drept repetiţie, invită-ţi prietenii, familia la o mică petrecere, pentru a face planurile pentru marile sărbători. V-ar prinde bine o mică adunare, pentru că de mult timp nu v-ați mai distrat așa.

Zodia Balanță

Urmează o perioadă ceva mai grea, se încurcă lucrurile, se amețesc situațiile și te dezechilibrezi mai ușor. Devii mult mai sensibil și parcă nu suporți să ți se zică nimic care nu îți convine.

Zodia Scorpion

Ai sarcini şi griji noi de astăzi şi, în continuare, pentru câteva zile şi nu prea îţi convine. Ai obosit și simți că toată lumea pune presiune pe tine, deși nu ai avut prea multe de făcut în ultima vreme.

Zodia Săgetător

Trebuie să ai răbdare și să analizezi drumul pe care ai pornit. Probabil că eşti pe drumul cel bun, dar trebuie să te concentrezi mai mult şi să fii atent la detalii, pentru că poți scăpa din vedere lucruri importante.

Zodia Capricorn

Nu te gândi neapărat de unde vii sau unde te îndrepţi, pentru că tu înveţi cu fiecare clipă a existenţei tale. Lasă deoparte stresul, fii mai detașat și învață să accepți că uneori poți să mai și eșuezi, în anumite situații.

Zodia Vărsător

Trebuie să ai grijă de sănătatea taIncepi să oboseşti, fapt care te avertizează că este necesar să iei lucrurile treptat și să nu te mai implici în prea multe proiecte, pe care nu le poți termina.

Zodia Pești

Gesturile unora dintre prieteni sau rude apropiate pot deveni o sursă cât se poate de reală de stres. Te gândești prea mult la ce nu trebuie și asta nu îți provoacă nimic bun.