Horoscop Cristina Demetrescu: 3 zodii sunt în primejdie

eduard

Cristina Demetrescu știe ce zodii termină luna octombrie în forță. Se anunță schimbări mari. Astrologul a dezvăluit în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, că pe 29 octombrie 2023, va fi o eclipsă parțială de lună, în zodia Taur.

Cristina Demetrescu cunoaște nativii care încheie luna octombrie cu bine. Urmează transformări radicale și aspecte pozitive

Renumitul cititor în stele susține că ne apropiem de zodia Scorpion cu trei planete. Mai exact, este vorba de Marte, Mercur și Soare. Scorpionul este un nativ al transformărilor, al schimbărilor care se produc de la sine sau pe care le putem gestiona singuri.

Berbec

E o perioadă în care simți oboseala din plin și anumite blocaje. Spre finalul lui octombrie nu mai reușești să te conectezi la energie și apar niște schimbări foarte serios de asumat. Sunt aspecte bune și oportunități.

Taur

S-ar putea să apară tensiuni conjugale, schimbări, dar în sensul bun. Apar balaurii pe care în viitor trebuie să-i decapităm, dar într-un final va fi bine. Astrele spun că este puțin mai complicat, dar rezultatele sunt bune.

Horoscop Cristina Demetrescu Gemeni

Se cere o preocupare mai mare asupra problemelor de sănătate personale și ale celor dragi. Pot fi modificări la serviciu, în prima fază fiind vorba de intenții. Schimbarea este acceptată greu, dar tot vine perioada asta.

Rac

Finalul de octombrie te face să fii idealist și visător. Astrele îți sugerează să fii mai atent la copii și să deschizi niște capitole noi, cum ar fi depresia infantilă sau anxietatea. E timpul să te ocupi mai mult de aceste aspecte. Sunt niște conflicte în relația sentimentală. Scapi de unele obsesii.

Horoscop Cristina Demetrescu Leu

E o perioadă în care simți un disconfort în locuință, ești răscolit și apar situații în familie deloc plăcute. Ai senzația că trebuie să te muți și răscolești după lucruri, muți mobila. Scorpionul ascunde lucruri, dar te ajută să le și găsești după.

Fecioară

Cristina Demetrescu anunță că te implici în multe discuții complicate, care nu sunt tocmai în regulă. Caută cauzele în adâncul sufletului, în interior. E momentul să rupi acea creangă care intră în nod și nu te lasă să vezi tabloul de ansamblu.

Balanță

În ultimele zile din luna octombrie ai senzația că pierzi ceva, dar, de fapt, câștigi. Ai inteligența necesară să te îndepărtezi de toate acele lucruri care îți fac mult rău. Chiar și o mică pierdere este un câștig, susțin astrele.

Scorpion

Ești văzut ca un om cheie, chemat în tot felul de situații și momente critice, să găsești acul în carul cu fân. Te bucuri de o atenție chirurgicală, dar în același timp poți fi incomod pentru unii sau extrem de util pentru alții.

Horoscop Cristina Demetrescu Săgetător

E o perioadă mai aglomerată, în care nu ești tocmai organizat din niciun punct de vedere. Poți încerca să te recompensezi cu ceva, în caz contrar astrologul susține că sunt șanse mari să intri în burnout. Mare atenție până intră Soarele în Săgetător mai e o lună!

Capricorn

Sunt tot felul de întâlniri și reuniuni în care se discută lucruri profunde, cu care nu ești tocmai de acord. Stârnești curiozitatea celor din jur și s-ar putea să schimbi direcția. Simți chimie cu cineva care îți transformă viața.

Horoscop Cristina Demetrescu Vărsător

E posibil să demisionezi sau să faci reconversie profesională, poți fi somat de autorități. Schimbările sunt de bun augur pentru că au tot fost amânate în ultima vreme. Scorpionul este traumatizat numai de acele lucruri care nu au fost modificate la timp.

Pești

Zilele astea ești deschis la orizonturi noi și ești atras de călătoriile lungi care pot fi inclusiv de studii. E bine să ieși din zona de confort și să mergi pe drumul acesta care trebuie să te scoată într-un final din blocaj.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu