Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna februarie 2024

eduard

Horoscop Camelia Pătrășcanu februarie 2024. În exclusivitate pentru FANATIK, renumita astrologă vine cu cele mai tari previziuni, iar Racii trebuie să țină cont de ce le-au pregătit astrele.

Prima jumătate a lunii februarie va fi aglomerată datorită prezenței mai multor planete în Vărsător. După 10 februarie, până pe 15, Luna va fi în creștere, iar energia Vărsătorului va fi foarte puternică. Avem Soarele, Luna, Mercur și Pluto în acest semn zodiacal.

Horoscop Camelia Pătrășcanu februarie 2024. Încărcătura vizează omenirea, colectivitatea, grupurile. Ne interesează ce se întâmplă în societate. E un aer de răzvrătire, de expresie liberă, neinhibată. Putem simți că energia ne destabilizează. Unii dintre noi se pot teme că toate contextele sociale ne pot afecta treaba de zi cu zi.

Nu putem sta departe, nu putem fi indiferenți în fața marilor evenimente. Până pe 10 februarie, tendința e de a elimina din viața noastră lucrurile care ne stânjenesc. Adaptarea poate fi încurcată de anumite complexe, neîncredere în propriile forțe, lipsa de viziune, dar și sentimentul că nu suntem pregătiți. Acceptăm soluții îndrăznețe, soluții personale.

Pentru Berbeci, apare o lămurire în legătură cu cercurile pe care le frecventează, oamenii pe care se sprijină. Simt că unele contexte sociale mai mult îi păgubesc decât îi ajută. Unii Berbeci își văd singuri de drum, nu mai acceptă aprobarea nimănui.

Taurii au o perioadă vărsătoriană în care rolul lor în lume e schimbat, altfel văzut. Pot simți că un context merge către altă direcție decât vor ei, că sunt contra curentului, dar au propriul lor curent. Trebuie să devină ei o ramură nouă.

Gemenii își schimbă filozofia de viață. Iau în considerare faptul că un context în care se simțeau bine, o lume pe care o aveau se schimbă. Caută ori să se adapteze, ori să își găsească o altă lume. Pentru unii e vorba poate doar de relațiile lor de colaborare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu februarie 2024. Racii au o perioadă în care se eliberează de niște frici, mai ales materiale. Zona relațiilor e încărcată de planete. Își dau seama că pot pierde niște lucruri, dar pierderile pot fi avantajoase pe termen lung. Învață, după 10 februarie, cum să pună la loc ce au pierdut, adică să deschidă o altă perspectivă.

Pentru Lei, e o perioadă în care au ceva de asumat la nivel de imagine publică. Își dau seama că ei trebuie să facă un anumit lucru, că dintotdeauna și-au dorit ceva. Afirmă cu sinceritate o anumită poziție pe care ceilalți n-au ginit-o. Au curajul să spună cine sunt ei, de fapt.

Fecioarele sunt obligate să se adapteze la un cadru de lucru nou. Poate fi vorba și de tehnologie nouă cu care să se învețe. Mintea le merge foarte bine, din fericire. Discuții sunt la locul de muncă cu colegii, care înțeleg diferit ce se întâmplă în lume sau în mediul profesional.

Balanțele sunt foarte active în primele săptămâni de februarie. Se pot angrena într-un proiect nou. Descoperă o iubire pentru ceva, un hobby, o pasiune sau iubire pentru cineva. Apoi, pentru altele intră în calcul faptul că parteneriatul conjugal nu mai e atât de fericit din punct de vedere financiar.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu