Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 ianuarie – 3 februarie: Scorpionii sunt foarte favorizați, dar și foarte provocați. Schimbă ceva fundamental, absolut total

eduard

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 28 ianuarie – 3 februarie 2024. Invitatul Alinei Bădic a fost Eugen Mîrtz.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 28 ianuarie – 3 februarie

„Fiecare planetă are un potențial al ei. Casele astrale și zodiile care le găzduiesc arată modul în care evoluăm și ne dezvoltăm.

Un horoscop armonios și puternic presupune o armonie între planete, nu permite supremația uneia asupra alteia.

Azi vom discuta despre cele trei moduri în care poate funcționa un corp astral și care e profilul săptămânii următoare, o săptămână foarte interesantă – avem câteva conjuncții de mare forță zilele acestea, care presupun învățarea lecțiilor importante cu care ne vom confrunta. E o perioadă portal”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii.

Berbec

Trebuie să fim foarte atenți la ceea ce vorbim. Zile bune pentru cei care vor să facă investiții, cumpărături. Investițiile sunt binevenite. Mare atenție ce cumpără, cu cine relaționează, cu cine negociază, pentru că e o perioadă foarte puternică din punct de vedere al negocierilor și al proiectelor. Foarte mulți Berbeci vindecă ceva: fie-și vindecă sufletul, fie vindecă o traumă. E ceva semnificativ, vor deveni altcineva din punct de vedere exterior, vor fi percepuți altfel din afară.

Taur

Încearcă să-și explice cum se manifestă anumite zone din viața lor, trebuie să le dea o semnificație. Își dau seama că le lipsește ceva. Ceea ce-i aduce la un numitor comun e acea interiorizare profundă, o anume liniște sufletească. Se tot întreabă cu cine să se asocieze, dacă sunt persoanele potrivite. Perioada le arată niște adevăruri, dar nu e suficient și le trebuie niște persoane puternice, ca puncte de reper, lângă ei.

Gemeni

Pot apărea tot felul de ruperi de ritm în cazul Gemenilor, trebuie să înțeleagă de ce apar, pentru că și ele au rostul lor. E ceva care-i perturbă. Trebuie să înțelegem că uneori se poate modifica totul ritmul nostru de viață, dar tocmai în ideea de a înțelege mai bine și de a ne găsi resursele să funcționăm mai puternic. O schimbare de moment poate să vină cu o propunere de a evolua și de a ne dinamiza incredibil. Sunt puțin mai rezervați, mai apatici, dar se maturizează și devin foarte înțelepți. E o invitație către înțelepțire.

Rac

Cu siguranță în viața Racilor s-au întâmplat lucruri destul de puternice, care au venit cu un mesaj foarte clar. Mulți vor câștiga bine în perioada următoare, dar cu prețul unei transformări, a unei modificări semnificative. Trebuie separată materia de spirit, să înțeleagă unde e cazul să fie total spirituali și unde trebuie să fie ancorați în concret. Vor apărea așa multe modificări, că s-ar putea să aibă tendința să piardă contactul cu realitatea, cu lumea concretă.

Leu

Leii sunt față în față cu sfidarea, să spunem așa. Obligatoriu ceva anume îi sfidează. Unii se vor simți chiar copleșiți de un eveniment, sunt absolut hipnotizați de ceva anume. Vor deveni apatici, absenți, disfuncționali și devitalizați, dar după această hipnoză a gorgonei (în mitologia greacă, creaturi feminine amenințătoare), se vor trezi ciudat, vor fi joviali, doritori să asigure bunul mers al lucrurilor. Mulți Lei aleg să devină mai zgârciți, mai egoiști cu energia lor, chiar dacă le place să se simtă toată lumea bine.

Fecioară

Fecioarele pur și simplu nu mai comentează, nu mai doresc să-și expună punctul de vedere, nu mai au dorința aceasta să critice. Acum se simt bine dacă întâlnesc sau se raportează la persoane care le-au vorbit sufletește de un fel sau altul, care le-au bucurat sufletul, chiar dacă și ele au defectele lor. Săptămâna viitoare e foarte puternică în explicații, apar tot felul de relații oglindă – vor întâlni persoane în care se vor vedea pe sine foarte bine.

Balanță

Zile bune pentru investiții, pentru orice fel de relaționare care le poate aduce bunăstare uletrior, pentru socializare cu persoane care le pot influența benefic, pentru a pune bazele unor proiecte, afaceri. Pot întâlni persoane cu potențial financiar semnificativ. Dar e necesară întâi divizarea lucrurilor, împărțirea lor, înainte de a avea expansiune. Deci sunt foarte favorizate pentru expansiune financiară, socială, profesională.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte favorizați și foarte provocați, dar pe ei nu-i sperie provocările. Schimbă ceva fundamental, absolut total. Există ceva ca o umbră pentru ei și trebuie să-i înțeleagă mesajul. Scorpionii simt exact zona în care parcă-i urmărește ceva. Ei nu se sperie, ci devin foarte vigilenți. Ceva se transformă, se schimbă fundamental, dar pe ei nu-i mai interesează transformarea personală, ci cum vor impacta persoanele din jurul lor în noua lor formă.

Săgetător

Sunt în prezența unor persoane cu care pot construi, cu care pot avea chiar ascensiune socială, profesională, financiară și, totuși, ei simt ceva care plutește în aer, ceva care revendică. Ei știu că oricât de bine le merge pe aceste zone, ceva anume nu-i lasă să se liniștească, mereu simt ceva care revendică ceva. Ei trebuie să se ocupe de domeniul respectiv sau de acel ceva care a rămas în întuneric, care nu s-a dezvoltat suficient. Trebuie să se ocupe exact de acel domeniul de care nu s-au îngrijit.

Capricorn

Capricornii sunt puternic impactați de faptul că Pluton a părăsit semnul lor, pe 20 ianuarie. Simt că parcă ceva li s-a luat de pe umeri. S-au transformat – dar și s-au chinuit – și acum se pot relaxa. S-ar putea să fie o perioadă de convalescență, să fie nevoiți să-și ia o pauză, o vacanță. S-ar putea să-i vedem mai apatici, triști, căzuți pe gânduri, pentru că trebuie să se relaxeze, să-și încarce bateriile. Vor relații stabile, de prietenie cu oameni valoroși, pe care se pot baza. Acum ei nu mai sunt la fel de solicitanți, dar vor să știe sigur că se pot baza pe anumite persoane, chiar dacă le solicită rar ajutorul.

Vărsător

E adevărat că e o provocare să-l ai pe Pluton în semnul tău, dar nu e rău, că ai șansa să devii puternic, să te transformi, să modifici, să capeți puteri supranaturale. Cu Pluton în semnul lor în următoarele două decenii, îi va interesa să aibă putere în sensul de a se simți valoroși, validați. Trebuie să învețe în această perioadă să vadă în întuneric, devin foarte puternici exact în zonele în care le-a plăcut mai mult lumina, adică vor fi provocați în zonele în care au o slăbiciune, o sensibilitate. Dar au șansa deosebită de a transforma tot ce acum le-a creat slăbiciune în putere.

Pești

Peștii trebuie să descopere un element care-i scindează, care-i tulbură și-i face să fie vulnerabili și să nu mai lupte cu acea zonă de slăbiciune, să nu mai provoace pierderi energetice pe zone în care nu trebuie să fie slabi, ci pur și simplu să aleagă să nu se mai tulbure, să nu se mai supere, ci să facă din acea zonă una de potențial. Astfel, vor avea energie pentru adevărata înfruntare. La Pești nu mai există loc de întors – sunt ori cu binele, ori cu răul. Acest lucru e valabil pentru toate zodiile, dar la ei e și mai explicit – nu se mai pot întoarce cu niciun chip în locuri și relații care le-au făcut rău.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu