Horoscop 28 noiembrie 2021. Vin bani pentru o zodie

0

Horoscop 28 noiembrie 2021. Urmează o zi plină de evenimente plăcute pentru majoritatea zodiilor, însă norocoșii zodiacului sunt Berbecii, care vor primi o sumă mare de bani, la care nici nu se așteaptă.

Horoscopul zilei de duminică, 28 noiembrie

Află aici cele mai importante previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte. Vezi ce te așteaptă mâine, de la primele ore ale dimineții.

Zodia Berbec

Berbecii au parte de surpriza vieții lor.Vor primi o sumă mare de bani, la care nu se așteaptă și cu ajutorul căteia vo5 putea rezolva o mulțime de probleme.

Zodia Taur

Taurii vor avea o zi plină de evenimente frumoase alături de cei dragi. oate fi vorba despre o revedere cu un prieten vechi, sau despre o ieșire în oraș.

Zodia Gemeni

Gemenii se găsesc într-un impas. Un prieten vechi a reapărut în peisaj și asta nu te face să te simți foarte confortabil. Poate că a venit momentul să spui tot ce simți.

Zodia Rac

Racii trebuie să se ferească azi de a dat sfaturi. NU te băga unde nu își fierbe oala, pentru că s-ar putea să fii prin în mijlocul unei situații neprevăzute.

Zodia Leu

Leii vor avea parte de câltiguri materiale pe care le așteaptu de ceva vreme. În sfârșit veștile bune ajung și la voi și veți putea rezolva multe probleme.

Zodia Fecioară

Fecioarele au o zi de duminică foarte liniștită, ba chiar s-ar putea spune banală. Este o zi de odihnă și meditație.

Zodia Balanță

Balanțele se simt camc onstrânse astăzi să participe la anumtie evenimente, cțnd de fapt vor să fie în cu totul altă parte. Este o luptă care se duce în mintea lor.

Zodia Scorpion

Scoprionii sunt cam dezamăgiți de cum merg lucrurile pentru ei. Se pare că nu este cea mai bună perioadă să ia decizii radicale.

Zodia Săgetător

Săgetătorii au parte de surprize pe plan financiar dar și pe plan sentimental. Lucrurile merg spre bine, așa că așteătați-vă la vești grozave!

Zodia Capricorn

Capricornii nu au cea mai bună zi. De aceea este bine să cântăriți deciziile pe care le luați și să aveți grijă ce vorbe scoateți pe gruă, căci s-ar putea să îi doară pe cei din jur si în final să regretați.

Zodia Vărsător

Vărsătorii au nevoie de mai multă odihnă, de timp pentru a medita și a-și pune ordine în gânduri.

Zodia Pești

Se anunță o călătorie pentru Pești. Vor face un drum care îi va ajuta să rezolve multe probleme pe care le tot amână.