Horoscop 24 noiembrie 2021. Pentru 4 zodii vin bani mulți

0

Ziua de miercuri vine cu vești grozave pentru mai multe zodii. 4 nativi au mare noroc la bani, însă fericirea nu vine doar pe plan financiar, ci și pe planul iubirii și a sănătății. Vezi în continuare ce îți rezervă astrele pe 24 noiembrie 2021.

BERBEC

Cerul de miercuri găsește câteva schimbări cosmice în curs de desfășurare, Berbec. Mesagerul Mercur iese din adâncurile sensibilului Scorpion și mărșăluiește înainte în Săgetătorul dornic de aventură, înălțându-ți și redirecționându-ți energia mentală spre activități educaționale și planuri de călătorie în săptămânile următoare. Între timp, întâlnirea Lunii jucăușe din Leu cu Mercur vorbăreț și cu Soarele dătător de viață facilitează să te simți bine și să te exprimi creativ.

TAUR

Mintea ta te cheamă spre un nou mod de gândire astăzi, Taur. Mercur mental pleacă din senzualul Scorpion și avansează în contemplativul Săgetător, trimițându-ți atenția asupra rănilor nevindecate din relații și intimitate. În altă parte, Luna se plimbă prin Leul leneș și ajunge la Soarele preocupat de sine și la Mercur expresiv, ceea ce face ca această zi să fie ideală pentru a te relaxa și a te implica în conversații importante și vindecătoare.

GEMENI

În calitate de Gemeni, primești îndrumare cosmică de la planeta mesager cu picioare rapide, Mercur. Cerul de miercuri îl găsește pe Mercur în mișcare, deoarece pleacă din cavernele melancolice ale Scorpionului și avansează în Săgetătorul vesel și optimist. Timpul petrecut de Mercur aici funcționează pentru a trimite toată atenția ta asupra poveștilor actuale de relații care se agită în lumea ta, așa că pregătește-te să spui adevărul tău cu cei mai apropiați de tine în săptămânile care urmează.

RAC

Cerul de miercuri îți trimite concentrarea într-o nouă direcție, Rac. Mercur mental pleacă din Scorpionul axat pe intimitate și avansează în Săgetător de mare anvergură, redirecționându-ți atenția spre o mai bună organizare a fluxului de lucru și spre aprofundarea conexiunii cu sănătatea ta. Între timp, ambițioasa Lună din Leu se întâlnește cu expresivul Mercur și cu Soarele dătător de viață, ceea ce face ca sarcina de lucru să vă fie ușor de abordat.

LEU

Lucrurile încep să se lumineze în lumea ta interioară, Leu. Mesagerul Mercur abandonează tărâmul mohorât al sensibilului Scorpion și avansează în jucăușul Săgetător, redirecționându-ți concentrarea mentală spre autoexprimarea creativă și căutarea plăcerii în săptămânile următoare. Între timp, Luna hrănitoare se plimbă prin semnul tău și se aliniază cu Soarele și Mercur, oferindu-ți un flux ușor de energie către căutările romantice.

FECIOARĂ

Ia o pauză și alunecă în lumea ta privată astăzi, Fecioară. Planeta ta guvernatoare, mesagerul Mercur, este din nou în mișcare. Mercur face tranziția din Scorpionul cu limbă ascuțită și avansează în Săgetător reflexiv, unde lucrează pentru a vă direcționa atenția asupra problemelor legate de casă și familie în săptămânile următoare. În altă parte, Luna leneșă din Leu vă ajută să vă simțiți cel mai bine atunci când acordați prioritate odihnei și singurătății.

BALANȚĂ

O schimbare de ritm foarte necesară sosește sub cerul de miercuri, Balanță. Mercur Mesagerul pleacă din Scorpionul conservator și avansează în Săgetătorul entuziast, îndreptându-ți atenția mentală spre preocupări educaționale, călătorii locale și proiecte de scriere în săptămânile următoare. Între timp, Luna jucăușă din Leu se aliniază cu Soarele dătător de energie și cu Mercur vorbăreț, ceea ce o face ideală pentru a aborda conversațiile importante care trebuie să se desfășoare fără probleme.

SCORPION

S-ar putea să simțiți că unele părți ale personalității dvs. încep să se schimbe sub peisajul cosmic de miercuri, Scorpion. Expresivul Mercur pleacă din semnul tău și avansează astăzi în Săgetătorul înflăcărat, îndreptându-ți atenția mentală spre detaliile finanțelor tale și spre activarea abilităților tale. În altă parte, mândra Lună din Leu se întâlnește cu Soarele energic și cu Mercur cerebral, ceea ce face ca această zi să fie ideală pentru a vă ocupa de proiectele de carieră.

SĂGETĂTOR

Începi să te simți mai mult ca tine însuți sub cerul de miercuri, Săgetătorule. Expresivul Mercur pleacă din introvertitul Scorpion și sare înainte în semnul tău, unde lucrează pentru a-ți revigora faimoasa carismă, simțul umorului și expresia de sine în săptămânile următoare. Între timp, Luna în Leu, care face spectacol, se leagă de Soarele dătător de viață și de Mercur vorbăreț, ceea ce face ca această zi să fie ideală pentru a-ți face abilitățile vizibile și cunoscute de ceilalți.

CAPRICORN

Peisajul cosmic de miercuri îți răstălmăcește perspectiva obișnuită, Capricorn. Mesagerul Mercur pleacă din Scorpionul extrem de concentrat și se retrage astăzi în Săgetătorul reflexiv, unde prezența sa are ca scop să te ajute să lucrezi cu bagajul emoțional și cu tiparele mentale care te sabotează pe tine însuți în săptămânile următoare. În altă parte, Luna în Leu, cu inimă mare, ajunge la Soarele dătător de viață și la expresivul Mercur, ceea ce face ca această zi să fie ideală pentru eforturi terapeutice și conversații vindecătoare.

VĂRSĂTOR

Universul îți împinge mintea într-o nouă direcție astăzi. Mercur se găsește în tranziție din Scorpionul ascuțit și se mută în Săgetător jucăuș, îndreptându-ți concentrarea mentală spre grupuri de prieteni, preocupări comunitare și aspirații pe termen lung în săptămânile următoare. În altă parte, romantica Lună în Leu se întâlnește cu energicul Soare și cu vorbărețul Mercur, ceea ce face ca această zi să fie ideală pentru conversațiile importante care au nevoie de un sprijin suplimentar, în special pe plan relațional.

PEȘTI

Ai toate ouăle într-un singur coș în acest moment, Pești. Cerul de miercuri îl găsește pe mesagerul Mercur plecând din sensibilul Scorpion și avansând în Săgetător, în căutare de aventură, punându-ți accentul mental pe a avansa în chestiunile legate de carieră și ambiții în săptămânile următoare. Între timp, Luna Leului, preocupată de sine, se aliniază cu Soarele energic și cu Mercur cerebral, ceea ce face din această zi una ideală pentru a aborda proiectele de lucru care trebuie să se desfășoare fără probleme.