Horoscop 23-29 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au protecție puternică, Scorpionii, fericire și reușită

eduard

Horoscop 23-29 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Urmează o săptămână interesantă, cu atenționări pentru 2-3 zodii care trebuie să încerce să-și rezolve problemele. Săgetătorii, spre exemplu, au nişte moriști interioare care îi macină, în loc să le dea aer.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Berbec
Pentru Berbeci, a răsărit steaua călăuzitoare. Simbolizează începutul unei noi acțiuni, deci o activitate profesională reușită care conduce la o realizare materială pozitivă. Deci Berbecii orice demarează îi aduce satisfacție financiară.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Taur
Semilunele indică faptul că în curând, voi, Taurii, veți face o alegere, dar e nevoie să renunțați la ezitare, la îndoiala care vă stăpânește, la dualitate, la neliniște și tentația de a intra în rivalitate cu acele persoane care vă sfătuiesc că ar fi mai bine să acționați aşa. Se anunţă o întâlnire cu niște prieteni și voi aveți de câștigat dacă acceptați sfaturi. Dacă nu acceptați, treaba voastră.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii au o carte foarte bună, albul și 13. Simbolizează o protecție foarte puternică a unei personalități marcante, cu trecere, cu un cuvânt greu de spus, care vă va ajuta, el fiind un suflet generos și va pune o vorbă bună pentru a rezolva acea problemă pe care n-ați fost în stare s-o rezolvaţi singuri.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Rac
În schimb, Racul are o carte neutră: începutul unei noi acțiuni. Pentru mulți dintre Raci ar însemna o schimbare de profesie, iar dacă faceți această schimbare este în beneficiul vostru. Obțineți o realizare materială pozitivă și benefică pentru mult timp, deci e cazul să interveniți să faceți o schimbare profesională.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Leu
Leul are ovalul şi opt, carte neutră, mai degrabă pozitivă. Ce reprezintă ovalul? E semnul fecundității. De aceea, Lei, trebuie să fiți receptivi, mai ales Leoaicele, să aveți răbdare și să încercați să nu vă dați la o parte dragostea voastră de natură, pentru că acolo se înfiripă o idilă, într-o mică călătorie. Puteți cunoaște o persoană în fața căreia vă veți dezvălui toate secretele.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Fecioara are carte neutră. E o săptămână cu reflecție, în care înțelepciunea voastră poate să dea roade, dar numai atunci când vă alăturați unor persoane în vârstă, bunici, persoane mai învățate, ieșite la pensie, care vă pot sfătui ce alegere să faceți pentru săptămâna respectivă, întrucât nu știți din două pe care s-o alegeți. Recompensa va fi și tardivă.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Balanţă
La Balanță, carte negativă, şapte. Înseamnă furtună, bulversarea unei situații vă dă peste cap. Încercați să vă controlați furia și să evitați disputele, chiar dacă sunteți plini de nervi și orgoliul vostru e rănit. Dacă nu faceți treaba aceasta, pentru mulți care sunteți într-o cunoaștere de câteva săptămâni sau luni, va fi o ruptură violentă.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu