Horoscop 21-27 august 2023, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii se căsătoresc, Vărsătorii primesc o recompensă târzie

eduard

Horoscop 21-27 august 2023, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii se pot căsători săptămâna aceasta, iar Vărsătorii primesc o recompensă târzie din afacerile pe care le-au făcut cu ceva timp în urmă.

Berbecul, care a avut săptămâna anterioară extraordinar de bună, acum se simte trădat și abandonat, este pur și simplu prizonierul unei situații în care a intrat și nu poate face nimic pentru a ieși din ea. Acum, în schimb, e cazul să renunțe la acea persoană care i-a făcut să intre în astfel de situații și care părea prietenul cel mai bun. Acum și-a dat seama că nu el era cel căruia trebuia să-i acorde încrederea total.

Taur

Taurul are o săptămână bună, un echilibru bun, e stăpân pe situație, tot ce întreprinde îi reușește. Îi place să călătorească și va călători săptămâna următoare. La locul de muncă are șansa să avanseze ușor, dar sigur. În schimb, pentru cei care au un partener, va fi multă armonie. Este perioada pentru semnarea unui contract care, în momentul când Taurul îl va semna, îi va aduce reușita pe plan profesional.

Gemeni

Gemenii dau mai multă importanță în săptămâna următoare comunicării, dar și multor schimbări pe care le vor avea de acceptat. Au foarte multe de transmis, atât în scris, cât și verbal, dar vor prefera deplasarea. E o săptămână în care dialogul e primordial, fie că sunteți la locul de muncă sau ați plecat de acasă într-o deplasare.

Rac

Pentru Rac e o situație complicată, care a avut ceva efecte negative asupra lui, iar în săptămâna asta va lua sfârșit. Tot ce veți face de acum încolo vă va aduce reușită și fericire. E timpul când trebuie să primiți recompensele bine meritate pentru felul cum ați muncit.

Leu

Pentru Leu, o săptămână cu alternanțe când bine, când rău. Cu toate că ești înconjurat de dragostea celor din jur, o întâlnire e dominată de atracția fizică, așa că ai multă atenție, deoarece această atracție fizică va declanșa câteva gelozii. Pe partea cealaltă, pasiunea iese în evidență și urmează în final niște raporturi fizice. Ai parte de bani și dorințe îndeplinite.

Fecioară

Fecioara are o săptămână în care orgoliul este rănit, iar rănirea orgoliului va aduce dispute și furie. Ești bulversat de ostilități, ai nervi, ai lacrimi în ochi și multă durere. În cuplu se recomandă prudență săptămâna aceasta, mai ales în dialog. Lăsați critica la o parte, altfel atenționarea este ruptura iminentă. Va fi o săptămână drastică pentru nativii din Fecioară care nu-și pot controla agresivitatea verbal.

Balanță

Pentru Balanță se anunță o săptămână bună. După o săptămână mai puțin plăcută anterior, deveniți mai receptivi, mai răbdători și se recomandă o ieșire în natură, o întâlnire călduroasă, în special pentru cei care sunt fără obligații, dar la fel de bună poate să fie și pentru cei care au o căsnicie. Întâlnirea aceasta să nu o faceți publică. Va evolua secret, lent și vă va avantaja. Ajutor neprețuit vine de la o femeie.

Scorpion

Scorpionii au o săptămână de protecție cu ajutor nesperat din partea divinității. Sunteți pe calea acea bună, aveți încredere în voi și acționați conform dorințelor voastre. Se întrevede o legătură neașteptată pentru cei care sunt singuri. Chiar și o căsătorie este foarte posibil.

Săgetător

Pentru Săgetători, o săptămână care aduce multă energie, așa că veți acționa profesional fantastic de bine. Veți domina situația și datorită magnetismului cu care vă veți încărca săptămâna următoare, iar acest magnetism va face furori în jurul vostru, aducându-vă succes în primul rând în dragoste. Aveți și raporturi pasionale, dar acestea apar numai când dorința voastră de cunoaștere va fi la cote ridicate.

Capricorn

Capricornul are influxuri benefice, dar și schimbări rentabile. O vizită a unei persoane plecate de mai mult timp te va bucura. Prietenii din jur te ajută să intri într-o relație, dar tu ești cel care trebuie să facă primul pas.

Vărsător

Timpul și înțelepciunea te vor conduce la reflexie. În săptămâna următoare vei avea nevoie de liniște și pentru asta vei petrece ceva timp tu cu tine. Posibil să apară și o relație după un timp de așteptare. Semnale au fost, dar la un moment dat n-ai mai primit nicio știre. Apar banii din diferite combinații pe care le-ați făcut înțelept, o recompensă târzie. Se întâmplă să dai bani cu împrumut.

Pești

Pentru Pești, rapiditatea în acțiuni te va ajuta enorm într-o schimbare benefică. Ai noroc mult în această săptămână, ai parte de deplasări, de întâlniri benefice, de schimbări bune în viața ta, dar și de situații care apar pe neașteptate. Vă puteți aștepta și la lucruri mai puțin plăcute.

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu