Horoscop 17 octombrie 2020. Cinci zodii vor fi în culmea fericirii

0

Consultă horoscopul pentru ziua de sâmbătă, 17 octombrie 2020, şi află ce ţi-au rezervat astrele! Cinci zodii vor fi în culmea fericirii. Despre cine este vorba?
Cei născuţi în zodia berbecului au tendinţa de a-i neglija pe cei dragi, taurii rezolvă o serie de probleme apărute pe plan profesional, iar gemenii pot evita certurile dacă arată compasiune faţă de ceilalţi. Scorpionii renunţă la o idee bune întrucât nu au încredere în ei, în timp ce scorpionilor li se pun beţe în roate. Capricornii se vor enerva, iar peştii vor pleca la drum.

Horoscop 17 octombrie 2020 pentru toate zodiile
Iată horoscopul complet al zilei de 17 octombrie 2020!

Berbec
Aveți tendința de a-i neglija pe cei dragi, nu reușiți să vă învingeți temerile, ceea ce determină o stare de visare și gelozie. Puteți să apelați la o persoană apropiată care să vă ajute să finalizați la timp o lucrare care vă stresează.

Taur
O idee, un document sau o acțiune pe care o faci acum poate duce la soluționarea problemelor apărute pe plan profesional. În schimb, pe plan sentimental, cauți să te destăinui partenerului, să îi spui ceea ce simți cu adevărat, dar nu este cazul să te victimizezi. Nu mai căuta să atragi atenția asupra ta cu orice preț.

Gemeni
Prin gânduri bune, iubire față de ceilalți și compasiune poți schimba cursul evenimentelor în această zi. Poți să eviți unele certuri inutile cu cei din anturaj sau cu partenerul de viață. Iar cum comunicarea nu este punctul forte, astăzi amână întâlnirile și discuțiile importante.
Rac
Astrele predispun la a primi favoruri, cadouri, avansuri din partea unei persoane care nu prea îți place, dar de care ai fi tentat să profiți pentru a obține avantaje financiare. Însă dacă ești într-o relație nu este exclus să optezi pentru a pleca cât mai departe de aceasta, pentru a nu te lăsa cumpărat.

Leu
Pe plan profesional, lucrurile îți merg din plin, ești o zodie favorizată de astre, un nou proiect se întrevede, acesta te va încânta și te va face să te implici în realizarea lui. Starea de dispoziție este una excelentă, profită la maximum de ea pentru a-ți îndeplini visul, potrivit horoscopului zilei de 17 octombrie 2020.

Fecioară
Conjunctura astrală a zilei te ajută să-ți îmbunătățești puterea de concentrare și de muncă. Posibil să ai parte de reușite în tot ceea ce-ți propui și să închei ziua cu zâmbetul pe buze. În sfera romantică, cere sfatul partenerului iubit, acesta poate să te ajute cu un sfat legat de responsabilitățile tale de acasă.

Balanță
Pe plan psihic se pare că te vei simți dezorientat, nu ești sigur dacă ai făcut o impresie bună la un eveniment. De aceea pe parcursul zilei vei încerca să-ți ocupi timpul în mod eficient. Posibil că vei opta pentru a face o renovare, a construi ceva nou, dar în ansamblu se poate vedea și o extindere pe plan profesional.
Scorpion
Neîncrederea în propria persoană te determină astăzi să renunți la o idee bună pe plan profesional, doar pentru că nu ești convins că vei reuși să duci planul inițiat la bun sfârșit. În realitate ai capacitate de focusare, determinare, dorință de a face mai mult pe partea de carieră.

Săgetător
Astrele se pare că astăzi îți vor pune bețe în roate, în special dacă desfășori activități incompatibile cu legea, iar dacă ești corect este posibil să fii învinuit pe nedrept. De aceea vei avea tendința să-ți ieși repede din fire, iar riscul de a intra în conflict cu cei din jur este crescut. Încearcă să comunici cu calm și să folosești un limbaj adecvat.

Capricorn
Se pare că astăzi există șanse mari să te enervezi la locul de muncă, să devii mai agresiv sau este posibil ca în trafic cineva să te provoace. Însă neatenția cu actele, documentele importante te-ar putea costa timp și bani. Evită să începi o acțiune nouă ce ține de partea profesională, mai bine ocupă-te de chestiuni de rutină sau de treburi casnice, arată horoscopul pentru 17 octombrie 2020.
Vărsător
Posibile tentații irezistibile pot aduce repercusiuni negative pe plan emoțional. Încearcă să rămâi focusată pe partenerul de viață deja existent, decât să te trezești cu lacrimi în ochi. Fii sinceră cu acesta și fă tot posibilul să îți controlezi tonul vocii. Nu lăsa nervii să stârnească o ceartă inutilă, dacă vrei pace și armonie acasă.

Pești
Negocierile sunt astăzi bine aspectate, intuiești ceea ce trebuie spus pentru a atrage interesul interlocutorului. Ziua poate să aducă și o scurtă deplasare în interes de serviciu. Iar pe seară sunt șanse să ieși în oraș cu prietenii sau cu partenerul iubit.