Horoscop 1 ianuarie 2022. Ce surprize aduc astrele în prima zi din an

0

Horoscop 1 ianuarie 2022. Nu începe prima zi din nou an înainte de a verifica horoscopul. Ce ți-au rezervat astrele în funcție de semnul tău zodiacal. Îți prezentăm previziunile astrologice generale pentru 1 ianuarie 2022.

Horoscopul primei zile din an – 1 ianuarie 2022

Previziuni astrologice pentru cei născuți în zodia: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

Zodiile de Apă – Pești, Rac, Scorpion – Acești nativi vor începe ziua cu bună dispoziție și așa le va fi până seara. Sunt deciși să se bucure la maximum de timpul petrecut în compania celor dragi, pentru că nu au parte prea des de aceste momente speciale. Oboseala de după Revelion își va spune cuvântul abia din a doua parte a zilei, dar vor găsi ei o modalitate de a prelungi distracția.

Zodiile de Aer – Vărsător, Gemeni, Balanță – Atenție la modul în care relaționați cu cei dragi. Nu este exclus să ajungeți la tensiuni din cauza unor neînțelegeri mai vechi pe care cineva le aduce în atenție chiar astăzi. Sfatul astrelor este să evite să se implice în certuri, mai ales în prima zi a anului. Nu vor face decât să-și strice buna dispoziție.

Zodiile de Pământ – Taur, Fecioară, Capricorn – Timpul petrecut în compania celor dragi, de sărbători, a scos la iveală multe compatibilități, dar și diferențe de mentalitate. De aceea, este indicat să valorificați ceea ce aveți bun în comun și să evitați subiectele și situațiile care vă împart în două tabere.

Zodiile de Foc – Berbec, Leu, Săgetător – Acești nativi primesc o veste bună din sfera banilor chiar în prima zi din noul an. Este posibil să câștigați o sumă importantă, sau să primiți o remunerație pentru un proiect la care ați lucrat în 2021. În orice caz, cu acest fel de bucurii, întreaga zi vă va fi o adevărată sărbătoare. În a doua parte a zilei sunt șanse să plecați într-o călătorie.