Horia Brenciu, mesaj neașteptat pentru Vlăduța Lupău: „Aș fi vrut să am mai multe”. Răspunsul cântăreței

0

Horia Brenciu este impresionat de interpreta de muzică populară, alături de care a avut plăcerea să participe la filmările pentru programul de Revelion, de la Pro TV.

Showmanul și Vlăduța Lupău au filmat pentru Revelionul prezentat de Pavel Bartoș și Raluka, artistul cunoscând-o mai bine pe solistă.

La început de an 2022, Horia Brenciu nu a ezitat să mărturisească că i-ar fi plăcut să aibă mai multe fotografii împreună cu soția lui Adrian Rus, nu una singură.

„Dragă Vlăduța, aș fi vrut să am mai multe fotografii cu tine, dar numai asta mi-a parvenit… sper să ne revedem la evenimente viitoare. 

A fost o plăcere să stau lângă tine în seara de Revelion și îți mulțumesc pentru toată susținerea. Cu drag, un fan”, este mesajul transmis de Horia Brenciu la adresa frumoasei șatene, pe Instagram.

Frumoasa solistă nu a trecut cu vederea gestul artistului și i-a răspuns numaidecât. Vlăduța Lupău și-a lăsat impresia pe aceeași rețea de socializare, unde a fost observată de toată lumea.

„Ce tare. Sunt o onorată «domnule matusalem»”, a scris Vlăduța Lupău legat de imaginea în care apare alături de Horia Brenciu.

Vlăduța Lupău și Horia Brenciu la Revelion
Vlăduța Lupău și Horia Brenciu la Revelionul de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com

Horia Brenciu, cuvinte de laudă pentru Florin Busuioc

Cântăreața de muzică populară nu este singura persoană publică pentru care Horia Brenciu are cuvinte de laudă. Florin Busuioc este o altă vedetă care a intrat în vizorul juratului de la Masked Singer România.

Prezentatorul de la meteo a fost, de asemenea, prezent pe scena Protevelionului, unde a cântat și le-a transmis celor de acasă veselie și voia bună.

„Pe Busu îl știți, în special, ca actor și prezentator! La Protevelion vremea se va schimba drastic!

În premieră, una dintre surprizele revelionului de la PRO TV, o voce de milioane, Floriiiiin Busuioc!”, a scris Horia Brenciu în social media.

Protevelionul, lider de audiență în noaptea dintre ani

Revelionul prezentat de postul de televiziune Pro TV a fost lider de audiență în noaptea dintre ani, pentru prima oară după 22 de ani. Show-ul, moderat de Raluka și Pavel Bartoș, a fost urmărit de peste două milioane de români.

La polul opus, emisiunea cu măști prezentată de Dan Negru a fost urmărită. în fiecare minut, de circa 1,9 milioane de români. Reacția moderatorului nu a întârziat să apară, după ce a fost învins de postul rival.