Hilary Duff, însărcinată din nou! Primele imagini cu burtica: „Cam atât cu nopțile liniștite”

eduard

Hilary Duff (36 de ani) este însărcinată cu al patrulea copil. Actrița și soțul ei, Matthew Koma (36 de ani), au împreună două fetițe, Mae James (2 ani) și Banks Violet (5 ani). Din prima căsnicie cu fostul jucător de hochei Mike Comrie (43 de ani), Hilary mai are un fiu, Luca, în vârstă de 11 ani. Actrița a anunțat într-un mod inedit a patra sarcină.

Hilary Duff și Matthew Koma formează un cuplu din anul 2017. Prima lor fiică s-a născut un an mai târziu, în octombrie 2018, iar perechea s-a logodit în 2019. În luna decembrie a aceluiași an s-au și căsătorit. Actrița și muzicianul au anunțat marți, 12 decembrie, că familia lor se mărește, printr-o felicitare haioasă de Crăciun.

Hilary Duff a anunțat online că este însărcinată din nou
„Cam atât cu nopțile liniștite”, a scris familia pe felicitarea de Crăciun din acest an. În fotografiile de pe ea apar Hilary, Matthew, Luca, Banks și Mae. „Sărbători fericite! Pregătiți-vă, mai adăugăm un membru la gașca asta nebună”, mai scrie pe felicitare. „Surpriză, surpriză!”, apare și în descrierea postării actriței.

Matthew Koma a făcut anunțul separat, pe contul personal de Instagram. A postat fotografia de pe felicitare alături de mesajul: „Bebelușul nr. 4 se încarcă…”. Pentru un plus de umor, Matthew a bifat la locație „Clinica de vasectomie”.

Imediat după anunțul celei de-a patra sarcini, Hilary Duff a fost surprinsă la plimbare în Los Angeles într-un outfit comod all-black. Deși nemachiată, actrița este radiantă în fotografiile surprinse de paparazzi.

Hilary Duff trăiește sub presiune
Actrița din serialul „How I Met Your Father” a declarat pentru Shape în iunie că locuința ei este definită de „haos”. „Îmi place presiunea de a gândi: «Cum naiba vom reuși să trecem peste această zi?». Și după ce am reușit să trec peste să zic: «Nu știu cum de toată lumea este în pat, hrănită și fericită după toate lucrurile pe care a trebuit să le facem astăzi»”, a povestit actrița atunci.

În același interviu, actrița a vorbit și despre ce partener extraordinar este soțul ei. „A fost un tată grozav încă de la început”, a început Hilary Duff. Imediat după nașterea fetițelor lor, actrița a povestit că Matthew a preluat rolul de „asistent” pentru ea, astfel încât să o poată susține. Totodată, actrița a dezvăluit că Matthew tinde să privească imaginea de ansamblu în timp ce ea se concentrează pe detalii. Așadar, cei doi se completează perfect.

Lasă un comentariu