GROAZA IN LUMEA STIINTIFICA: S-Au Rupt Norii Si Au CAZUT Pe Pamant. FENOMEN Unic In Istoria UMANITATII

eduard

Pe cât de fascinant, pe atât de greu de imaginat! O „cădere de nori” a avut loc în Italia, iar imaginile cu rezultatul fenomenului meteorologic sunt de-a dreptul fascinante.

Un italian a ieşit la plimbare cu câinele şi a avut parte de o experienţă unică! Marcello Tommasoni a fost martorul primei rupturi de nori despre care există dovezi până acum.

Speriat de norii care au ajuns pe caldarâm, bărbatul a făcut poze şi apoi le-a trimis unui prieten, care a făcut totul public.

”Mă aflam pe stada ”Un umore”, împreună cu căţelul meu, Buck, care a început să latre cu putere dintr-o dată. După câteva secunde, am auzit un zgomot puternic.

Era ceva morbid, imaterial ce m-a lăsat perplex. Am făcut câteva poze, pe care i le-am trimis unui prieten”, a declarat Marcello Tommasoni, persoana care a fost martorul fenomenului incredibil, pentru ilfattoquotidaino.it.

Profesorul Alvaro Porfido a spus că nu este vorba despre niciun eveniment extraordinar, explicând că este vorba despre o ”defecare atmosferică”: ”Nu e vorba despre niciun fenomen bizar.

Lasă un comentariu