Grațiela Duban a găsit poze cu Andreea Mantea goală, în laptopul soțului. Cum a reacționat

eduard

Grațiela Duban a povestit La Măruță că i-a găsit soțului ei, Andrei, o poză cu Andreea Mantea goală. Actrița a dezvăluit că acesta nu a vrut să șteargă poza, însă coincidență sau nu, în ziua de astăzi nu mai are acel laptop.

Momentul s-a petrecut când Grațiela abia îl cunoscuse pe soțul ei, iar Andreea Mantea încă nu formase un cuplu cu Cristi Mitrea. Când Măruță a întrebat-o pe soția lui Duban dacă acesta a fost iubitul Andreei, Grațiela nici nu a confirmat, nici nu a infirmat această variantă.

Când l-am cunoscut pe Andrei, m-am uitat în laptopul lui și am văzut o poză cu ea goală, era înainte de Mitrea. Am fost în Amsterdam pe Red Street, ne uitam la vitrine, i-am dat 50 de euro și i-am spus: du-te, mă, să te faci de râs și la alea. Nu a șters poza, dar nu mai are laptopul’, a declarat Grațiela Duban.

Ce potențială soție ar alege Grațiela pentru Andrei Duban, dacă n-ar mai fi împreună
Cătălin Măruță a provocat-o pe Grațiela Duban să spună ce crede despre mai multe vedete de sex feminin de la noi și să aleagă o potențială soție pentru Duban, în cazul în care cei doi nu ar mai fi împreună.

Dacă Andreea Bănică și Anna Lesko sunt prea focoase pentru el, Lora ar fi soția ideală. „Nu face față la Andreea bănică, e prea focoasă. Andreea Marin nu s-ar potrivi cu el. Mereu îmi zice că defectul ei că pare așa că e un pic falsă. Cu Raicu, un pic așa, să simtă și el gustul. Nu îi plac fetele triste. Cu Lesko? Hai, de 10 ori și gata! Andreea Bănică e mic copil pe lângă Anna Lesko.

Singurul defect al Antoniei este Alex Velea. Cred că ar fi gelos. Eu am știut cum să îl iau și să rezolv această problemă. La Bianca Drăgușanu scârțâie treaba. Nu are atâția bani ca să o întrețină. Hai o lună, cu credit. Iulia Albu… nu. Nu l-ar lăsa să își vadă copilul, în caz de divorț. La Lora… I-ar plăcea foarte tare posteriorul ei. L-aș vedea căsătorit cu ea.

Pe Mădălina Ghenea aș primi-o și acum în familia noastră, cu brațele deschise. Mihaela Rădulescu, nu. La fel ca la Adelina Pestrițu, prea multe relații la televizor. El are niște probleme cu carburatorul. Cu cât îl folosești mai rar, cu atât mai bine’, a dezvăluit, cu umor, soția lui Andrei Duban, potrivit fanatik.ro.

Ce avere are Andrei Duban
Familia Duban locuiește într-o superbă vilă din Otopeni, cu o curte uriașă, având o grădină și un iaz. Proprietatea ar fi fost cumpărată de Andrei Duban, specializat în tranzacții imobiliare.

În mai 2008, Andrei Duban a candidat la Primăria Sectorului 3, din partea Partidului Inițiativa Națională, depunându-și și declarția de avere. Din documentul respectiv aflăm că Duban era, la momentul acela, proprietarul unui teren de 880 metri pătrați în Ciorogârla, a cărui valoare de impozitare era de 88.000 de euro, dar și o vilă de 188 metri pătrați, construită în 1997 pe terenul din Ciorogârla, care are o valoare de 300 000 de euro.

Nici Grațiela nu e mai prejos și aduce mulți bani în casă. Frumoasa actriță a apărut în numeroase reclame și campanii publicitare, iar recent a fost concurent la Survivor și se știe că vedetele sunt plătite foarte bine pentru a participa la show.

Lasă un comentariu