Gordon Ramsay a devenit tată pentru a șasea oară, la 57 de ani: „Ce cadou uimitor”

eduard

Gordon Ramsay a devenit tată pentru a șasea oară, la vârsta de 57 de ani. Celebrul bucătar și soția acestuia, Tana (49 ani), sunt acum părinții a trei fete și trei băieți.

În ultimele luni, familia Ramsay a ținut secretă sarcina Tanei, astfel că venirea pe lume a bebelușului a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea. Vestea nașterii micuțului a fost anunțată de chef-ul britanic, pe pagina de Instagram a acestuia.

Gordon Ramsay a devenit tată pentru a șasea oară
Noul membru al familiei Ramsay, un băiețel, s-a născut pe 11 noiembrie.

„Ce cadou de zi de naștere uimitor”, a scris Gordon Ramsay, care a împlinit 57 de ani pe data de 8 noiembrie, pe rețeaua de socializare.

„Vă rog să îi spuneți bun venit lui Jesse James Ramsay, de 3,45 kg! Încă o mică bucurie pentru brigada Ramsay. 3 băieți și trei fete… Gata!”, a mai scris bucătarul britanic.

Gordon Ramsay și soția sa, Tana Ramsay, mai au împreună cinci copii: Megan (26 ani), gemenii Holly și Jack (23 ani), Tilly (22 ani) și Oscar (4 ani).

Chef-ul a postat și primele imagini cu bebelușul. În fotografii apar Tana și micul Jesse, care este ținut la piept de mama sa, la scurt timp după naștere. Într-o altă imagine apare Oscar, care își întâlnește pentru prima dată fratele.

Familia Ramsay, încântată de bebeluș
După ce și-a revenit, Tana Ramsay a postat și ea un mesaj în care anunța venirea pe lume a fiului ei.

„Au fost 9 luni solicitante, dar am reușit și am fost binecuvântați cu această mică bucurie. Familia Ramsay este completă. Jesse James Ramsey te iubim atât de mult”, a scris și Tana pe rețelele de socializare.

Cuplul a fost felicitat de mai multe vedete, printre care Hugh Jackman, Victoria Beckham și Danny Trejo.

Două dintre fetele mai mari ale lui Gordon Ramsay, Holly și Tilly, au distribuit și ele în mediul online imagini cu fratele lor mai mic.

„Bine ai venit pe lume, Jesse James. Sunt soră mai mare din nou, iar inima mea este plină de iubire. Tana Ramsay, ești un rockstar”, a scris Holly pe Instagram.

Și Tilly a transmis un mesaj pe social media, alături de fotografia în care apare împreună cu nou-născutul.

„Bine ai venit pe lume Jesse James Ramsay! Mă simt atât de norocoasă să am un alt frate uimitor și să fiu din nou soră mai mare”, a scris și Tilly Ramsay.

Lasă un comentariu