Giuliano Stroe e de nerecunoscut azi! ”Micul Hercule” are 15 ani și se bate la campionatele naționale de box pentru juniori!

0

Acum un deceniu, Giuliano Stroe intra în Guiness Book cu exercițiile sale fizice formidabile. Astăzi, puștiul a ales sportul de performanță.
Acum un deceniu, Giuliano Stroe intra în Guiness Book cu exercițiile sale fizice formidabile. Astăzi, puștiul a ales sportul de performanță, îndrumat și de tatăl său, Iulian, care i-a amenajat de doi ani un ring de box în curtea casei din satul icoana (județul Olt). Aici, zi de zi, Giuliano și fratele lui, Claudio, au deprins tainele boxului de la părintele lor, dar și colaborând cu școala de box din Craiova a lui Sorin ”Pantera” Tănăsie, un fost pugilist de lot național.

”Micul Hercule” s-a transformat total. Astăzi, Giuliano Stroe face senzație la naționalele de box pentru juniori
În primăvara acestui an, ”Micul Hercule” a avut probleme mai serioase de sănătate, care au necesitat transportul lui la un spital mai bine echipat decât cel din Slatina, unde Iulian Stroe, tatăl lui Giuliano, a fost nemulțumit de tratamentul acordat fiului său bolnav. ”Giuliano a rămas în spital, iar noi ne întoarcem acasa. In sfarsit, i-au făcut un CT la cap si nu au găsit nici o modificare in toata partea cerebrală, asta este un lucru bun, așa că diagnosticul a ramas pe o viroza …. asa ca va ramane citeva zile sa faca tratament cu antibiotic etc…in vena”, a notat atunci Iulian Stroe.
Zilele acestea, Giuliano Stroe, care a împlinit 15 ani, participă cu destul succes la campionatele naționale de juniori la box, ce se desfășoară la Târgu Jiu. După ce a câștigat deja un meci, ”Micul Hercule” – total schimbat față de imaginea lui de acum câțiva ani – urmează să intre în bătălia pentru medalia de argint. Potrivit apropiaților, Giuliano Stroe are un mare potențial, antrenorii de la lot încercând să-l transfere la un club profesionist, unde puștiul urmează să-și perfecționeze pregătirea.