Gina Pistol trece printr-o perioadă dificilă. Ce probleme are vedeta

0

Gina Pistol trece prin momente dificile. Vedeta de televiziune nu mai poate să doarmă nopţile din pricina problemei pe care o are. Aceasta a pus un story pe Instagram în care le povesteşte urmăritorilor că nu a dormit toată noaptea pentru că pisoiul ei a făcut o criză de epilepsie. Gina îşi iubeşte extrem motanul, pe care îl consideră „copilul ei”. Pisoiul suferă de mai mulţi ani de epilepsie și face crize cam la un interval de 3-4 luni, însă acum a început să facă aceste crize tot mai des. Animăluţul face parte din familia Ginei Pistol, iar vedeta are inima îndurerată când vede cum se chinuie. Astfel că Gina stă lângă el câteva ore după ce are aceste crize, pentru a-l supraveghea. Mai mult, veterinarul a învățat-o tot ce trebuie să-i facă animalului când are astfel de crize. Gina Pistol se luptă de mulți ani ca animăluțul ei iubit să nu moară.
Gina Pistol face schimbări prin casă
Vestea că Gina Pistol aşteaptă un copil a luat prin surprindere pe toată lumea. Cu toate că nu au dorit ca mass-media să afle despre sarcină, Smiley şi Gina nu au putut ţine secretul pentru prea mult timp.
“Noi nu am dorit să spunem nimic până nu eram siguri că totul este în regulă. Eu am aproape 39 de ani, iar medicii nu îmi dăduseră şanse să rămân însărcinată natural.”, a declarat Gina.

Gina s-a apucat deja de reamenajat casa din Cernica, în valoare de 300.000 de euro. Astfel că viitoarea mămică a început să caute lucruri pentru camera copilului, hăinuţe şi are grijă ca totul să fie gata până când se va naşte fetiţa.
Smiley a afirmat că nu își va crește copilul după stereotipuri
„Nu ne vom creşte copiii după nişte stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpuşile, iar băieţii cu maşinile. Trebuie să gândească liber. Încerc să-mi construiesc şi eu un «ACASĂ» al meu. Încă nu trăiesc toată experinţa să pot scrie o piesă despre tot ce simt.”, a declarat Smiley, recent.