Gina Pistol și-a șocat fanii cu ultima postare de pe contul de Instagram. Iată despre ce este vorba

0

Frumoasa vedetă are o comunitate de 1.3 milioane de urmăritori pe Instagram.

Gina Pistol, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate vedete din showbiz-ul autohton, și-a surprins fanii cu ultima postare de pe rețelele de socializare. Nu, nu este vorba despre o poză cu burtica sau cu iubitul ei, Smile, ci despre o fotografie cu un mesaj legat de vremurile în care trăim.
Ce mesaj a transmis vedeta pe rețelele de socializare
Gina Pistol și-a surpins fanii în ultima postare de pe contul său de Instagram. Aceasta a încărcat o poză cu un mesaj care face referire la vremurile actuale, care, din punctul de vedere al vedetei sunt destul de nocive. În fotografie o fetiță își întreabă mama de ce sunt atât de mulți oameni triști, iar răspunsul mamei este că: „Trăim într-un mediu fals, cu oameni falși, cu știri false, cu mâncare falsă care ne otrăvesc,

încet, sufletul!”
Reacțiile fanilor la postarea Ginei Pistol
Gina Pisto l are o comunitate de 1.3

milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Ultima sa postare a stârnit controverse în mediul online și toată lumea se întreabă ce a determinat-o pe vedetă să pună această fotografie. Până la acest moment postarea a strâns peste 9.3 mii de aprecieri și 45 de comentari. Iată doar câteva dintre reacțiile internauților la ultima postare a Ginei.
”Păi hai să nu mai fim falși! Am impresia că unii nici nu mai știu cine sunt, în goana aceasta după perfecțiune”, ”Hrănește-ți sufletul cu bucuria care vine din interiorul tău și cu bunătatea celor

dragi ție… astfel sufletul tău nu va mai avea nevoie de „otravă”. Bucuria sufletul ține de noi și vine din interior…cu cât e mai sensibil sufletul nostru cu atât e mai ușor de bucurat”.

”Fake news da, dar cu fake food ai ajuns să trăiești media 75 de ani și ăia de acum 150 care mâncau numai ecologic traiau maxim

40 de ani, erau fericiți cei ce ajungeau la vârsta aia. Lăsați-o mai moale cu prostiile astea, nu zic că toate alimentele sunt bune, dar nici că sunt otravă, cum zic unii, balanța se află în cantitate , vegetarienii ăștia….”, ”Foarte trist, dar tare adevărat din nefericire”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea Ginei Pistol.
Nici iubitul ei, Smiley nu s-a putut abține și a scris un comentariu la această postare: „Foarte trist, dar adevărat”,a fost reacția artistului.