Gina Pistol, noi imagini cu burtica de gravidă! Cât de frumoasă e!

0

Gina Pistol radiază de fericire de când a aflat că este însărcinată. Peste două luni își va ține în brațe fetița, dar până atunci vedeta de la Chefi la cuțite postează imagini adorabile cu burtica de graviduță care crește tot mai mare pe zi ce trece.

Îndrăgitei prezentatoare TV se pare că îi priește sarcina. Chiar dacă a luat multe kilograme în ultimele luni, Gina este o graviduță foarte frumoasă. Recent a postat noi imagini cu burtica, iar fanii au felicitat-o imediat. Ea s-a pozat într-o rochie cu lungă neagră, cu buline albe, în timp ce-și ține cu mâinile burtica, dar și în alte ipostaze, spre deliciul fanilor.

Gina s-a plâns recent că a avut parte de un șoc când a văzut câte kilograme a putut să ia în sarcină. Ea și-a cumpărat un cântar și a fost uimită când a văzut cât a ajuns să cântărească, deși mai are două luni până când va deveni mămică. Gina a mărturisit că a luat peste 15 kilograme.

„ Astăzi am achizionat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme. Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot sa vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos”, a povestit Gina supărată.