Gina Pistol jignită pe Internet. Modul în care a ales să răspundă insultelor primite

0

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv din România. A intrat în atenția publică grație a două mari proiecte de televiziune, ambele de la Antena1: Chefi la cuțite și Asia Express. De un an, vedeta stă acasă pentru că a devenit mamă și bebelușul are nevoie de toată atenția ei. Nici așa, departe de tv, Gina nu scapă de ochii critici ai fanilor.

Gina Pistol jignită pe Internet. Cum a reacționat

Gina Pistol a publicat un video pe contul ei de Instagram, iar cineva dintre cei care o urmăresc a criticat-o dur pentru modul în care se îmbracă și pentru cum se afișează în public. Gina nu s-a putut abține și a publicat mesajul pentru ca toată lumea să vadă cine și ce i-a scris. Ea și-a îndemnat comunitatea să nu facă la fel, să-și vadă de treabă și să nu-și dea cu părerea în mod gratuit, nesolicitat.

Ea e Claudia (n.r. persoana care i-a dat acel comentariu). Claudia își dă cu părerea neîntrebată. Nu fi ca Claudia, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol jignită pe Internet. Cum a răspuns vedeta la insulte

Gina Pistol hărțuită pe rețelele de socializare

În urmă cu câteva luni, la scurt timp după ce a născut, Gina Pistol a mărturisit că este hărțuită pe rețelele de socializare de către persoane care au mers atât de departe încât au ajuns până la poarta sa.

Gina a spus că primește tot felul de mesaje de la persoane dubioase care îi spun tot felul de lucruri, cum ar fi că Smiley este un om rău și așa mai departe.

Atunci vedeta de televiziune a explicat că are destule motive ca să nu-și dorească să-și expună fetița pe rețelele sociale, asta după ce fusese întrebată de ce nu o arată pe micuța Josephine Ana.

Reamintim faptul că Gina Pistol și Smiley au devenit, anul acesta, părinții unui fetițe pe care și-au dorit enorm. Gina a pus pauză proiectelor tv în care era implicată (Chefi la cuțite și Asia Express) pentru a se ocupa exclusiv de noul membru al familiei.