Gina Pistol, în şapte luni de sarcină. Cum arată vedeta: „Plâng! Sunt multe kilograme”

0

Gina Pistol se află în şapte luni de sarcină şi recunoaşte că se confruntă cu ceva probleme, deoarece a luat câteva kilograme bune în greutate şi mai are două luni până va naşte. Însă, atât ea, cât şi Smiley, sunt nerăbdători să facă cunoştinţă cu primul lor bebeluş.

Gina Pistol, în şapte luni de sarcină.Vedeta s-a confruntat cu retenția de apă şi a mărturisit că obosește după doar câțiva pași. Însă, nu renunţă la cumpărături. Recent, a fost fotografiată de Wowbiz.ro, într-un mall din Capitală, la una dintre ultimele sesiuni de shopping dinaintea nașterii.

„Plâng! Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva. De aia îmi era mie greu la urcat scări. Eu am văzut că sunt pufoasă, doar că nu mă așteptam la numărul ăla de kilograme. Și mai am 2 luni.

Voi să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu. Parodiez anumite etape din viața de dragul divertismentului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece. Nu am cumpărat cântarul ca să mă cântăresc zilnic, dar Andrei s-a apucat serios de regim și m-a rugat să caut un cântar bun, că altfel nu mă cântăream eu„, a povestit Gina Pistol într-un story pe Instagram.

Gina Pistol a împlinit 40 de ani
Gina Pistol, iubita lui Smiley, a împlinit 40 de ani şi este însărcinată în al treilea trimestru. Vedeta este mulţumită şi în plan profesional: prezintă unele dintre cele mai urmărite emisiuni de la TV, „Chefi la cuțite” și „Asia Express”.

Gina Pistol a rămas casă de ziua ei, după trei ani de când filmează reality show-ul „Asia Express”. De data aceasta, viitoarea mămică filmează pentru „Chefi la cuție” și se bucură de compania lui Smiley, a familiei și prietenilor care i-au lipsit în ultimii ani. Colegii ei, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, dar și Speak, i-au urat deja „La mulți ani!”, dar marea surpriză i-a făcut-0 Smiley.

„În această dimineață mă simt foarte răsfățată. Am avut un început de zi care m-a făcut să plâng. Am plâns toată dimineața pentru că astăzi fac 40 de ani, împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea.

M-am trezit pe o muzică superbă. În living aveam un cvartet de coarde care a cântat melodia din „Parfum de femeie”, superbul tangou din film, apoi un vals. Vă dați seama că abia eram trezită din somn, abia ieșită din baie și bineînțeles că am plâns”, a povestit Gina Pistol pentru Viva!.