Gina Pistol a făcut o remarcă despre silueta Deliei Matache

eduard

Gina Pistol, cunoscută prezentatoare TV, s-a rededicat recent unui stil de viață sănătos, punând accent pe alimentație și exerciții fizice. Comunicând deschis cu urmăritorii săi pe Instagram, Gina a folosit platforma pentru a-și exprima admirația față de fizicul impresionant al cântăreței INNA. A menționat jucos: „Mi-a apărut ultima postare a INNEI și m-a inspirat să mă mobilizez și să merg la antrenament”.

Însă, admirând estetica diferitelor femei, Gina a adăugat că este de asemenea încântată de aspectul Deliei Matache, descriind-o ca având un fizic voluptuos, dar în același timp atrăgător. „E femeia așa, cărnoasă” Laudele au continuat în secțiunea de InstaStory, unde Gina a menționat că Delia reprezintă pentru ea un exemplu de frumusețe.

Delia Matache, la 41 de ani, strălucește cu un fizic impecabil, generând multe speculații printre admiratorii ei privind secretul din spatele look-ului ei. Contrar multor vedete care preferă să fie reticente în această privință, Delia a decis să fie transparentă în ceea ce privește intervențiile estetice.

Artista, cunoscută și pentru prezența sa în juriul emisiunii „iUmor”, nu s-a ferit de a recunoaște că a optat pentru mărirea buzelor cu acid hialuronic și este în favoarea utilizării botoxului ca alternativă la cremele antirid.

Delia a ținut să sublinieze faptul că botoxul nu schimbă neapărat frumusețea, ci intervine la nivelul mușchilor. Cu toate acestea, nu a considerat necesară aplicarea acidului hialuronic în alte zone ale feței, exprimându-și aprecierea pentru simetria naturală a acesteia.

Deși nu a experimentat tratamente cu lasere sau alte proceduri estetice avansate, Delia a menționat că ar fi dispusă să le încerce în viitor, dar deocamdată se limitează la măști faciale aplicate acasă. Aceste mărturisiri au venit drept o confirmare a transparenței sale pe contul personal de TikTok.

Lasă un comentariu