Gina Matache dă din casă. Ce spune despre relaţia cu Delia şi Oana, ce a făcut greşit: „Le-am crescut diferit”

eduard

După tensiunile manifestate în spațiul public, ca urmare a relației pe care sora Deliei a ales să o aibă cu Radu Siffredi, viața familiei Matache s-a mai liniștit. Gina Matache face acum noi declarații privind relația cu fiicele sale, pe care le consideră diferite ca personalitate. Cum le-a educat, de fapt. Foto

Conflictul dintre Oana și Gina Matache
Oana Matache, sora mai mică a celebrei Delia și mezina Ginei Matache, a trecut în anul curent prin divorț. Tânăra și partenerul său de viață, împreună cu care are doi copii, au ales să meargă pe drumuri separate. La scurt timp după eveniment, vedeta și-a refăcut viața alături de Radu Siffredi.

Noul partener al Oanei Matache a stârnit tot felul de reacții în spațiul public, nu doar din partea utilizatorilor online, ci și din partea membrilor familiei. Gina Matache a fost una dintre vocile care s-au poziționat împotriva relației amoroase cu pricina, însă conflictul s-a domolit după câteva săptămâni.

Cât de fericită este Oana Matache, de fapt
Oana Matache, dar și Gina Matache se înțeleg acum bine. Chiar dacă au avut diferențe de perspectivă asupra vieții pe care a ales să o trăiască sora Deliei, amândouă au lăsat de la ele, iar lucrurile s-au așezat. De altfel, Gina Matache a recunoscut că a greșit amestecându-se în relația fiicei sale.

Interpreta de muzică populară a fost întrebată dacă Oana Matache este fericită în noua sa relație, mama ei răspunzând afirmativ. Gina Matache a ținut să menționeze că, din punctul său de vedere, în viață există puține momente de fericire, însă dacă lucrurile funcționează okay, totul se sfârșește bine.

De ce s-au certat Oana și Gina Matache
Gina Matache a recunoscut că s-a regăsit în situația sa, pe vremea când a dat divorț, iar mama ei nu a fost de acord cu decizia pe care a luat-o. Practic, s-a repetat istoria, astfel încât cântăreața de muzică populară s-a rezumat, în cele din urmă, la a-și sfătui fiica să aibă grijă de copiii săi.

Fiecare om trebuie să învețe câte ceva din experiențele pe care le trăiește, este de părere Gina Matache. A precizat însă că nu a putut privi lucrurile astfel când fiica ei a ales să aibă o nouă relație, motiv pentru care a izbucnit și micul scandal de la vremea respectivă în spațiul public.

„Am fost părinte diferit pentru Delia”
În privința educației pe care le-a oferit-o, Gina Matache nu consideră că a greșit. Totuși, Delia și Oana Matache au fost educate în stiluri diferite, mai ales că între ele este o diferență de un deceniu.

„Am fost părinte diferit pentru Delia, părinte diferit pentru Oana. Până la urmă, copilul te ghidează. De la el pleacă totul. Și nu este vorba de răsfăț. Nu am răsfățat-o pe Oana mai mult.

Totuși, e diferența mare între ele, sunt 10 ani. A fost vorba de cum am văzut eu viața după ’90, despre ce am învățat”, a declarat Gina Matache.

Delia și Oana Matache, diferite ca personalitate
Mama Deliei și a Oanei Matache a explicat că fiicele sale sunt foarte diferite ca personalitate, însă fiecare dintre ele a știut să își urmeze drumul în viață. Chiar dacă nu pare, și Delia are supărările ei, pe care știe cum să le managerieze în așa fel încât să nu le vadă nimeni.

Dacă fetele sale îi cer părerea, Gina Matache le-o oferă cu drag, după cum a precizat chiar ea în intervenția la WOWNews. Altfel, încearcă să le lase pe fiecare să trăiască în funcție de dorințele lor.

Lasă un comentariu