Gigi Hadid a trecut de la Leonardo DiCaprio la Bradley Cooper. Ce diferență de vârstă e între ei

eduard

Gigi Hadid și Bradley Cooper sunt tot mai des văzuți împreună și pare că relația dintre ei devine tot mai serioasă. Cei doi s-au întors la New York cu aceeași mașină, sâmbătă, după ce au bifat o evadare rapidă. Vineri, Daily Mail a publicat fotografii cu Hadid și Bradley plecând de la Via Carota din Manhattan, unde luaseră cina.

Gigi Hadid și Bradley Cooper s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și au fost observați împreună de nenumărate ori în ultimele săptămâni.

Gigi Hadid s-a despărțit de Leonardo DiCaprio în această vară
Hadid (28 ani) și Malik (30 de ani) s-au despărțit în octombrie 2021, după ce s-au iubit timp de șase ani. La scurt timp după, blondă a avut o relație cu prietenul lui Cooper, Leonardo DiCaprio (48 ani).

Deși ea și starul din filmul „Titanic” nu au confirmat niciodată povestea, au fost fotografiați la multe petreceri împreună și au fost surprinși și în numeroase restaurante din noiembrie 2022 până în iulie 2023.

Între timp, Bradley Cooper (48 ani) și Irina Shayk (37 de ani) s-au despărțit în iunie 2019. Apoi, actorul s-a întâlnit pentru scurt timp cu Huma Abedi. Ba mai mult s-a spus că își încearcă din nou norocul cu Shayk, după ce au plecat împreună într-o călătorie în Italia.

Gigi Hadid și Bradley Cooper ar putea duce relația la alt nivel
Se pare că Gigi Hadid și Bradley Cooper au multe în comun în ciuda diferenței de vârstă de 20 de ani. Surse au declarat pentru Us Weekly că, deși iau lucrurile încet, cunoscutului model, în vârstă de 28 de ani, îi place foarte mult să petreacă timpul cu actorul, în vârstă de 48 de ani. „Amândoi sunt părinți singuri și împărtășesc un simț al umorului similar”, a declarat o persoană din interior pentru presa.

În timp ce Hadid o are pe fiica Khai, de 3 ani, cu fostul iubit Zayn Malik, Cooper este tată pentru Lea De Seine, în vârstă de 6 ani, din relația cu Irina Shayk, care acum se vede cu Tom Brady.

Deși Hadid este deschisă ideii de a-l cunoaște mai bine pe Cooper, se pare că „nu are nicio intenție să o prezinte pe Khai cuiva cu care se întâlnește”, decât dacă este într-o relație serioasă

„Este încă mult prea devreme pentru a ști încotro s-ar putea îndrepta lucrurile”, a spus sursa pentru presa, adăugând că, deși „lucrurile nu sunt atât de serioase în acest moment, atracția este evidentă”.

Gigi Hadid vrea să fie cu Bradley Cooper, dar se visează și actriță
Surse din anturajul celor două vedete au mai spus pentru People că Hadid e îndrăgostită de Bradley Cooper de ceva vreme. Cu toate acestea, o persoană din interior a remarcat, de asemenea, că modelul mai caută ceva la relația cu Cooper, dincolo de romantismul pe care îl trăiesc.

Se pare că Hadid este interesată să se remarce în actorie, ceea ce ar putea fi un alt punct de legătură între ea și starul din producția „ A Star is Born”.

Lasă un comentariu