Gigi Becali, la Poliție la 3 dimineața. A fost testat antidrog și pentru alcool. Ce decizie a luat acesta

eduard

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier, iar luni dimineață a ajuns de urgență la Poliție, unde a fost testat antidrog și pentru alcool. Patronul FCSB-ului i-a transmis un mesaj șoferului din cauza căruia a intrat cu limuzina Rolls-Royce în șanț.

Ce a spus Gigi Becali despre accident
Gigi Becali (65 de ani) a fost implicat într-un accident rutier în cursul zilei de duminică, 12 noiembrie. El a încercat să evite o mașină care venea pe contrasens și a ajuns cu limuzina de 500.000 de euro în șanț, după ce un alt șofer s-a angajat într-o depășire fără să se asigure.

”Am intrat într-o depășire, iar cel pe care l-am depășit s-a băgat și el în depășire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan și am intrat în șanț”, a povestit Gigi Becali.

În urmă cu mai puțin de două luni, autoturismul lui Gigi Becali a mai fost implicat într-un accident în București, după ce o șoferiță nu a păstrat distanța și a intrat în spatele bolidului.

Gigi Becali, testat antidrog și pentru alcool
Luni, 13 noiembrie 2023, la ora 3 dimineața, Gigi Becali s-a prezentat la Poliție, unde a fost testat de autorități antidrog și pentru alcoolemie, pentru a veddea dacă acesta era sub influența substanșelor interzise sau dacă era băut în momentul producerii accidentului:

„Mi-au făcut astea, testul drog, testul de alcool, îţi dai seama, cannabis, alea alea. Adevărat că m-a zdruncinat puţin, că ăla e şanţ mare, aţi văzut cât de mare e şanţul ăla? Bine că n-am păţit nimic”, a declarat Gigi Becali, potrivit Observatornews.ro.

Mai mult, patronul FCSB a anunțat că a luat o decizie în privința șoferului din cauza căruia a intrat cu mașina în șanț și care, potrivit spuselor sale, este vinovat de accidentul rutier produs duminică. Gigi Becali i-a transmis acestuia ce trebuie să făcă pentru a scăpa de plângerea penală.

”Le-am spus cum s-a întâmplat. Eu eram în depăşire şi cineva a intrat în depăşire în lateral cu mine. Am făcut stânga, am intrat în şanţ, l-am ocolit pe el.

Eu am intrat în şanţ, omul n-a avut măcar puţin obraz. S-a dus mai departe, nici n-a oprit. Îl îndrum, cel care a făcut asta, vede acuma la voi, să mă caute, să îşi ceară iertare şi nu îi mai fac plângere penală”, a adăugat Gigi Becali.

Comunicatul Poliţiei, după accidentul lui Gigi Becali
Poliţiştii au anunţat că au fost sesizaţi în legătură cu accidentul care a avut loc în zona Pipera. În momentul în care au ajuns în locul indicat, nu l-au găsit pe milionarul român.

”La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat și a intrat intr-un șanț. La fața locului s-au deplasat polițiștii în rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă și că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localității Dobroești.

La fața locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană. Din primele verificări și investigații a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unității de poliție competente, în termenul prevăzut de lege.

De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei victime. Polițiștii rutieri efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul Poliției, publicat duminică, 12 noimebrie.

Mașina lui Gigi Becali are un motor V12 de 6,8 litri și 591 de cai putere. Bolidul prinde o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.

Lasă un comentariu