Gigi Becali, ipoteză halucinantă după accidentul în care a fost implicat: „A vrut să mă omoare, dar Hristos nu l-a lăsat!”

eduard

Gigi Becali a dezvăluit de Crăciun cum s-a finalizat ancheta poliției în cazul accidentului rutier în care a fost implicat recent și suma uriașă pe care o va încasa.

Latifundiarul din Pipera a fost implicat într-un accident în luna noiembrie, care i-a avariat Rolls-Royce-ul evaluat la peste jumătatea de milion de euro.

Patronul FCSB a dezvăluit de Crăciun cum s-a finalizat ancheta poliției și suma uriașă pe care o va încasa. Se alege cu bani de la asigurare, cu mașina reparată, dar și cu daune de sute de mii de euro.

“(…) şi ce a zis vrăjmaşul: “Becali, o să te omor”. A vrut să mă omoare și Hristos a zis: “Nu-l omori, că-l protejez Eu”.

Nu l-a lăsat Hristos să mă omoare. Păi cum să-ţi iasă maşină, depăşeşti tu şi unul să intre în tine?”, a spus patronul FCSB-ului.

Cel care se face vinovat de producerea accidentului nu a fost găsit nici până acum.

“De la asigurări mi-au zis că îmi plătesc 330.000 de euro, dar îmi iau maşina.

Mi-au luat-o, au scos-o la licitaţie şi am cumpărat-o eu cu 160.000 de euro şi ei îmi mai dau doar 200.000 de euro. În România o repar cu 100.000 de euro.

Am primit şi 100.000 de euro daune pentru coasta fisurată, pentru tratament. Când eşti cu Hristos, eşti ca un leu între câini şi vulpi”, a continuat Gigi Becali, potrivit romaniatv.ro.

Lasă un comentariu