Gigi Becali face afirmații surprinzătoare despre coronavirus: „Am vindecat-o pe mama de COVID-19 și toată comuna”

0

Despre mama lui, Gigi Becali spune că este „o icoană”, unul dintre cei mai importanți oameni din viața lui, pentru care ar face orice. De aceea, momentul în care a aflat că mama lui s-a infectat cu COVID-19, la o vârstă care o plasează în categoria de risc, nu a fost deloc ușor pentru Becali.
Însă, perioada delicată a luat sfârșit pentru mama latifundiarului din Pipera și a reușit să învingă virusul.

„De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovani şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut (coronavirus – n.r.). Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu”, a spus omul de afaceri Gigi Becali.

Citeste si: Gigi Becali, viață ca un scenariu de film: „Mama m-a născut într-un lagăr de concentrare’ / Ce avere are acum

Totodată, Becali susţine că a vindecat de COVID-19 sute de oameni, iar despre mama sa, spune că este vindecată de COVID-19 de două luni.

„Mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani, e vindecată de două luni. Am avut toată comuna aproape (în care locuieşte – n.r.) bolnavă. Le-am dat medicamente, că am avut ce să dau”, susţine omul de afaceri.
Gigi Becali susţine că virusul Sars CoV-2 este „un fleac” şi vrea acum să aducă medicamente din India şi Rusia, ca să nu mai moară oameni.

„Vreau să aduc nişte medicamente din India, pentru că virusul ăsta e un fleac. Au avut zeci de persoane pe care i-am videcat. Să ne spună ministrul Sănătăţii, dacă ai virusul, te duci şi iei de la farmacie, cutare medicament. Că ei, de ce mor? Că stau fără niciun tratament 2-3 săptămâni.

Şi, atunci, eu ce vreau să fac? Să aduc medicamente din India sau din Rusia, să le pun în farmaciile din România fără niciun adaos comercial, ca să putem să salvăm oamenii, să nu moară”, a spus omul de afaceri Gigi Becali la Antena 3.

Giovanni și Victor Becali, infectați cu noul coronavirus
Impresarii Giovanni (68 de ani)și Victor Becali (59 de ani) sunt cele mai recente personalități din fotbalul românesc afectate de noul coronavirus.

Cei doi au fost depistați pozitiv și acum se află în izolare, evitând contactul cu alte persoane, potrivit Pro Sport. Starea lor de sănătate este una stabilă.
În urmă cu câteva săptămâni, Giovanni Becali se declara îngrijorat de răspândirea comunitară a coronavirusului și povestea că vărul său, Gigi, a ales să stea deoparte tocmai de teama bolii.

‘Astea-s urmările pandemiei. Sper că nu va mai continua mult. Aud că va ține până la sfârșitul verii viitoare. Stăm cu măști, trăim cu asta. E cea mai periculoasă răceală. Să-i zicem gripă. E foarte periculoasă’, zicea agentul de jucători.